22 Mar 2012

MyOwn - 1st BIRTHDAY


God aften piger :) I dag og faktisk helt præcist her til aften er det bloggens 1. år fødselsdag. For præcist et år siden begyndte jeg at skrive mit første indlæg til bloggen :) Det er helt utroligt at der allerede er gået et år - og ikke mindst at tænke tilbage på alle de indlæg det er blevet til siden de to første fra den 22. marts 2011. I kan læse dem HER og HER hvis I er nysgerrige ;) Bloggen har ændret sig meget under tiden, men jeg ser det som en helt naturlig udvikling i den proces det har taget mig, at finde det helt rigtige layout og den blog-stil som jeg synes er allermest mig - mange gange har jeg overvejet at stoppe, men hvor er jeg glad for, at jeg er blevet ved - for jeg nyder virkelig at blogge og ikke mindst hver dag, at læse alle jeres søde kommentarer. Jeg glæder mig rigtig til bloggens andet år og håber I fortsat vil følge med - det er så skønt at se, at I bliver flere og flere for hver dag :)! Tusind tak for det og fordi I følger med - det betyder virkelig meget for mig :)
Som I kan se på billederne, så har jeg markeret bloggens fødselsdag med eftermiddags kaffe/te/kage med kæresten og ikke mindst en rigtig lækker middag :)

TRANSLATION:
Today or more precise tonight MyOwn is 1 years old. I can't believe I have been blogging for a year already - time has went by so fast! It's has been really fun to watch the blog grow and more and more of you are following everyday - it feels really good and I really appreciate all your nice comments - it makes it all worth it, that all of you are following - so thank you so much :) 
As the pictures shows I had to celebrate, so I had afternoon coffee/tea with my boyfriend and a really nice dinner :)

4 comments:

 1. Tillykke med det første år :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tillykke you are doing a great job. I enjoy keeping up with you. Your auntie:)

   Delete
  2. Thank you so much - I am so glad you are following:) Hugs Jo

   Delete