15 Oct 2012

HOME // CRAVINGS


Som I ved så har jeg flyttet HELE weekenden! Det gik godt, men det var en hård weekend at komme igennem. Men nu er det heldigvis sådan, at alt det som er træls med at flytte, er overstået. Nu venter vi bare på nøglerne til den nye lejlighed, når vi får dem, så skal alle vores ting 'bare' hentes på opmagasineringen og så kan vi ellers komme på plads. Når jeg ikke sidder med hovedet begravet i mine to eksamensopgaver, så tager jeg mig lige friheden til at drømme indretning :) Glæder mig sådan! Mit SU budget tillader jo desværre ikke at gå amok og købe alt på én gang, men det gør heller ikke noget, når man har boet på 27 m2 med sin kæreste i over et år, så glæder man sig bare til at få mere plads, og så kommer alt andet faktisk bare i anden række ifht indretning. Meeeen nu drømmer jeg jo alligevel lidt, så jeg sad lige et par minutter på GRANITs hjemmeside og der kunne jeg hurtigt finde ét par ting, som gerne måtte flytte med os ind :) Hvad siger I? Lækkert, ik?

TRANSLATION:
Seriously craving all of the things above and I wouldn't mind for it to move in with us to our new apartment when we get the keys :) Like it? I found all of it right HERE a GRANIT.

4 comments:

 1. Det må være dejligt at flytte (når man altså er kommet over alt det med selve flytningen!) - Er rigtig glad for lampen på collagen.. dens er sådan lidt retro ud :b

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det bliver rigtig skønt :)!! Lampen er SÅ fin, kunne være flot over spisebordet tænker jeg.

   Delete
 2. Hvor dejligt at skulle ud og kigge på nye ting. Godt det snart er jul ;) Ser ud som om vi har meget samme smag, for er i hvert fald vild med det hele!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er skønt, ikke mindst at få lov til at drømme :) Jep, jeg tror ikke det bliver et problem med ønskelisten i år! Hehe, hvor at det ikke kun er mig der synes at det er nogle fine ting ;) Xx

   Delete