21 Mar 2012

IN MY NEW SKIRTIhhh hvor er det bare fint vejr udenfor og ihh hvor er det ærgeligt at jeg ikke har en fotograf (eller bare en der kan tage billeder) med mig rundt, så kunne man få taget de fineste outfit billeder udenfor.. Så I må desværre nøjes med de her der lige hurtigt et taget, nu hvor jeg er et smut hjemme her midt på dagen, håber det er okay??. Jeg har været på uni og lave en smule research til en opgave i Krisevidenskab som jeg skal skrive i april/maj måned - det bliver spændende. Nåh men til det jeg ville med det her indlæg :) - Jeg ville nemlig vise jer min fine nye nederdel fra Cheap Monday, som jeg købte i weekenden, da jeg shoppede lidt for meget med mine veninder - men fin er den og tror især at den også bliver god med en masse fine lyse farver til. Vil I egentaget hellere have et dårligt dagens end ingen? Nu vil jeg smutte afsted igen, jeg skal hjem til en veninde og drikke te og låne bøger og i aften skal jeg ud at spise med en masse skønne mennesker som jeg glæder mig enormt meget til at se :) Kan I have en fantastisk solskins dag!

TRANSLATION:
It is such beautiful weather outside today but unfortunately I don't have anybody with me that can capture some nice sunny outfit pictures, so you are going to have to do with these, hope its okay?
I'm wearing my new skirt from Cheap Monday - Love it and think it'll be perfect for summer and all the lovely colors. I need to go - I'm going to my friends place and later tonight I am going out for dinner with a bunch of wonderful people - I'm super excited :) Have a lovely sunny day!

4 comments:

 1. cheap monday has the best clothing/shoes! love the outfit, enjoy your day!

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. They have a lot of great stuff :) Thank you - hope you enjoyed your day! Xx

   Delete
 2. Gorgeous photos!! & such a gorgeous blog, too!!
  Follow each other via Bloglovin? :))

  Kisses,
  L.
  WLL

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much :) I am really glad you like the blog :) Xx Jo

   Delete