2 Aug 2012

MY NEW BLUE SWEATER

Sweater & belt // Zara, Shorts // H&M trend
Jeg købte denne blå sweater i Zara i Barcelona for næsten ingen penge. Den er perfekt i sig selv men også fin med en skjorte m. krave under og derfor alle tiders til efteråret :) Alle de undskyldninger man kommer med hehe! Jeg havde den på en af aftenerne hvor vi var ude at spise nede ved vandet og det derfor var en smule kølere. Åh ville ønske aftenerne var sådan her hjemme i Stockholm også... Men på den anden side, det er jo det der gør er ferie er sådan noget fantastisk noget :) At det ikke er som hverdagen ellers er. Hvor har I været henne af på ferie i år? Eller har I stadig ferien til gode?
Er I forresten træt af at se billeder fra Barcelona, eller kan I godt holde til, at der kommer lidt flere outfits derfra? Jeg har ikke så mange flere tilbage men måske der kommer et enkelt eller to mere ;)

TRANSLATION:
I bought this blue sweater at Zara in Barcelona on sale. It's perfect for late summer nights and the AW season. Think it looks great with a shirt under as well. I wore it out one night in Barcelona where we had dinner at the sea and it was therefore a little bit windy. I really like it! Have you guys been on vacation this year? and where did you go?

No comments:

Post a Comment