1 Aug 2012

ZARA CAMPAIGN AW12
Så lige nu at Zara har lavet den lækreste nye kampagne med smukke Freja. Blev nød til at dele nogle af billederne med jer. Jeg elsker sort og hvid billeder - ved dog ikke helt om det er en god ide til en kampagne, man ser jo ikke helt tøjets originale farver, men smukke er billederne og kampagnen i hvert fald og det er helt sikkert en del af Frejas fortjeneste :) Kan I lide dem? Hvad synes I om sort/hvid billeder til en tøj kampagne?

TRANSLATION:
Just found these beautiful Zara AW12 campaign pictures with supermodel Freja. She is stunning and the pictures are absolutely beautiful. I love black and white pictures but I don't know if I like it for a campaing, hmm. What do you think? 

Picture source: zara.com

10 comments:

 1. Jeg kan nu godt lide sort/hvid billeder, men jeg ser langt hellere på billeder med farve, da jeg ikke rigtig ser nogen mening med at fjerne farven på billederne :-)

  www.sofiescloset.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg elsker sort/hvide billeder helt sikkert. Men synes netop det er interessant, hvorfor man har valgt at lave dem i sort/hvid - farve siger jo meget ifht tøjet :) Xx

   Delete
 2. Jeg synes det er nogle fede billeder! Men du har ret i de jo måske er lidt misvisende, fordi man ikke kan se hvilke farver tøjet består af.
  Men fede er de! :-)

  xxHelene

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt sikkert - billederne er super fede :) Nemlig! Men måske de har et andet budskab med dem?! Jeg fortsætter i hvert fald med at undre mig en smule, selvom jeg er ovenud benået af dem :) Maske det det de vil?! Xx

   Delete
 3. Freja modelling Zara! Makes me love everything so much more.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know hey, she looks stunning :) Xx

   Delete
 4. Replies
  1. Ja :) De er nemlig rigtig smukke!

   Delete
 5. wauw sikke nogle flotte billede! Freja gør det nu rigtig godt :-)

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det må man sige hun gør :)

   Delete