31 Jul 2012

A DAY AT THE PARK Dress // H&M Trend, Ballerinaes // Vagabond, Sunglasses // Prestige, Purse // Second Hand

Når vejret er som i dag, så er det altså svært ikke at savne Barcelona! Nu står solen højt på himlen, det gjorde den også i morges, men for bare en halv time siden haglede det så vildt at jeg næsten ikke kunne se ud af mit vindue - crazy vejr!! I Barcelona boede vi ret tæt på den park der hedder Parc de la Ciutadella, så vi skulle selvfølgelig se hvor fin den var. Den var enormt stor og rigtig flot, specielt når man går ind fra Arc de Triomf, som vi valgte at gøre. Her er lidt billeder fra parken og triumfbuen - det var virkelig flot og se lige, hvilken sød grøn fugl vi så i græsset :)

TRANSLATION:
Today the weather is crazy in Stockholm. One minute the sun is up the next it is hailing. Seriously, hail in July?? Anyways when in Barcelona we lived really close to Parc de la Ciutadella. So one day we went to check it out. If you enter by Arc de Triomf as we did, I think you will get the most out of it. It is so beautiful. Here are a few pictures from our day and look what we found in the grass :)

8 comments:

 1. looks beautiful. I want to go to Barcelona someday!!

  http://jenalyenns.blogspot.ca

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's absolutely beautiful. I would definitely recommend to go :) Xx

   Delete
 2. Hvor er der smukt! Jeg kan se der er noget jeg er gået glip af i Barcelona ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja der er virkelig smukt! Men det er jo kun godt, så er der noget nyt at se frem til næste gang :) Xx

   Delete
 3. Årh hvor ser det bare lækkert ud! KAn godt forstå at du ønsker dig tilbage, og ja særligt i denne underlige vejr, vi har i øjeblikket :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kan du tro at det virkelig også var. Ja sommervejret i skandinavien har vist ikke rigtigt været til at prale af i år - håber stadig at det kommer sådan rigtig her i august :) Xx

   Delete
 4. Hvor ser det bare fantastisk ud - og du ser skøn ud!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) Du kan tro der var fantastisk! Xx

   Delete