9 Mar 2012

DUMBLINGS // LAST NIGHTDet er godt nok et lidt sent post det her, men jeg bliver nød til at dele de her små lækre dumblings med jer :) I går aftes var jeg nemlig ude at spise med et par af pigerne fra mit studie - vi var på et lille hyggeligt dumblings sted på Södermalm i Stockholm og det var simpelthen fantastisk og også en god pris. Jeg fik nogle med laks, kylling og vegatariske og til fik jeg dampet blomkål i hvidløg og strimlede dampede kartofler - virkelig lækkert. Nåh jo og en peanutbutter dip - til at dyppe de små lækkerier i. Det er jo det nye hit, så kan varmt anbefale jer at gå med på trenden ;) Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg spiser dumblings. Jeg fik forresten mine dampede, man kunne vælge det eller stegt - det må jeg prøve næste gang! Hat I testet dumblings og hvad synes I, kan I anbefale nogle gode steder i DK?

TRANSLATION:
Last night I went out to dinner with a few friends from school - we went to a nice little cosy dumblings place at Södermalm in Stockholm - it was really nice and the dumblings were unreal :) My first time - but definitely not the last time! Have any of you tried dumblings and what do you think?

6 comments:

 1. uhmm...Dim Sum?? elsker det, fik det tit i Kina :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det var virkelig godt :) MUMS! Xx

   Delete
 2. Det ser rigtigt lækkert ud - jeg har dog adrig prøvet det eller umiddelbart hørt om det.
  Måske de har nogle steder i Århus, i så fald vil jeg da prøve det :-)
  Jeg håber at du havde en dejlig aften !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kan du tro at det også var :) Det skal du helt sikkert prøve - er sikker på du kan finde et sted i Århus, hvor du kan få det testet :) Xx Jo

   Delete
 3. Lækkert! - Det skal jeg også prøve :)
  www.julianeklim.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt sikkert Juliane - måske det skal være vores næste date? Xx

   Delete