11 Mar 2012

SUNDAY MORNING + SATURDAY


Our dessert from last night :)
Øv øv øv - jeg vågnede op her til morgen med ondt i halsen og den der sygdomsfornemmelse i kroppen :( Havde ellers planlagt at jeg skulle sidde hele dagen på biblioteket og skrive opgave - men det må blive fra sofaen i stedet - der er man altså bare slet ikke så produktiv og da slet ikke når man er syg. Nu har jeg proppet mig med vitaminer i form af en lækker smoothie - og så må jeg ellers bare varme mig under dynen, drikke en masse te og så få lavet så godt opgave som jeg nu kan :) Jeg håber virkelig I har haft en bedre start på søndagen? Jeg fik slet ikke blogget i går, men det var fordi jeg sad en hel dag i en sportshal og heppede på min kæreste som deltog i en jiu-jitsu turnering - det var sindsygt så nervøs jeg var på hans vegne, men jeg syntes virkelig at han gjorde det godt, det var hans første turnering og han vandt bronze i a hans vægtklasse :) Men for en sportsman vinder man vist kun, når man hiver guldet hjem, bronze og sølv er det samme som at tabe - jaja - men jeg synes det var flot alligevel :)
Jeg har en masse indlæg til jer, som jeg er bagud med, så kig igen forbi senere i dag, jeg vil poste nogen af dem i løbet af dagen :) Ha en fantastisk søndag!
Hov ja, ovenstående billeder er af vores dessert fra i går aftes - mums det var lækkert var det :)

Jeg er bagud med at svare på jeres kommentarer, men det skal jeg også nok få gjort nu her :) Tusind tak fordi I følger med og tak for jeres kommentarer - det er så fantastisk og I kommer flere til hver dag :) Det gør mig virkelig glad!


TRANSLATION:
I woke up sick this morning - so my plan of going to the library to study all day is cancelled. I will instead be styding from the couch at home - hmm I really hope I get something done - my deadline is Thursday night/Wednesday morning - so I'm kinda pressed!! Anyways I hope you guys had a great start to your Sunday - do you have any plans? I have a few posts that I haven't shared with you guys yet but I will be uploading throughout the day, so make sure to check by later again :) btw the Ben&Jerrys was last nights dessert :)

8 comments:

 1. Uuha god bedring!! Ben og Jerry's er nu ikke så tosset, bare det var mig der havde de to varianter der ;) hehe..
  god søndag! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) nej det er slet slet ikke tosset - tror også jeg vil have en omgang i aften ;) Xx

   Delete
 2. Uh det lyder træls, især når vejret er så
  skønt idag, men god bedring :)

  /Nana http://blackstampss.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er virkelig træls, solen står højt udenfor :( Men tak i hvert fald :)

   Delete
 3. Øv, god bedring.
  Men mums, det ser lækkert ud. Har aldrig set den med apple pie, den må jeg prøve :) elsker B&J.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) Ja, det var det virkelig også. Det er også en ny én - men ja, hvis du godt kan lide apple pie, så tror jeg det er et hit :) Xx Jo

   Delete
 4. Det var sgu en dyr desssert! synes sgu B&J er blevet så dyrt nu :(

  Michelle
  Aesthetics.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det kan du have ret i. Men jeg synes nu det er alle pengene værd og så er du nu også kun engang i mellem at vi køber to på én gang :) Xx Jo

   Delete