3 Mar 2012

FRIDAY, SUN AND CHOCOLATE CAKE


Me
.. and my Prince :)
Åh jeg har været lidt dårlig til at få blogget, men det er fordi jeg bare har nydt det gode vejr og været optaget med så mange ting :) Så jeg ser det som et godt tegn! I går tog jeg tidligt hjem fra biblioteket for at nyde et par timer i det gode vejr, med gåtur og hyggelig café tur med min kæreste :) Jeg bliver nød til at dele lidt billeder. Den kage jeg fik var simpelthen SÅ lækker, massere med chokolade mousse og en masse andet mousse af citron, jordbær og pære - en virkelig god kombination :) Håber også at I nyder jeres weekend og det lækre forårsagtige vejr, det gør alverden til forskel på humøret. I hvert fald på mit :)

Som I kan se er jeg ved endelig at få lavet en lidt med prof header til bloggen - den bliver måske justeret hen af vejen. Men lad mig meget gerne vide, hvad I synes. Det vil jeg blive rigtig glad for :)

TRANSLATION:
I have been a bit bad with my blogging, but it is only because I have been busy enjoying the beautiful weather :) I see it as a good sign! Yesterday I ended early at the library to spend the afternoon with my boyfriend, walking around in the sun and a nice visit to a lovely bakery where I had the most delicious cake with a mix of chocolate mousse and lemon, strawberry and pear mousse. I have to share some pictures :) I hope you guys are enjoying your weekend as well and the beautiful weather :)

I am finally getting my header fixed, so let me know what you think :) I would appreciate that!

9 comments:

 1. uuuuhm, den kage ser bare lækker ud!
  det lyder som en rigtig hyggelig dag du har haft dig :)
  /Nana http://blackstampss.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du kan tro at den var lækker :) - og bestemt en hyggelig dag! En rigtig god måde at starte weekenden på :) Xx

   Delete
 2. åh, hvor ser det lækkert og hyggeligt ud!

  :-)
  Julie, http://fuckyouandhoorayforme.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var det virkelig også :) Xx

   Delete
 3. Den kage jo ser jo alt for lækker ud. Mine tænder løber helt i vand nu :P

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den var virkelig SUPER lækker - og det er ikke sidste gang jeg spiser sådan et stykke :) Xx

   Delete
 4. Hej Jo!

  Rigtig fin blog du har dig - og også fed header. Jeg er lige begyndt at blogge seriøst igen efter en LANG pause, og kunne også godt tænke mig en lidt mere fancy header. Det giver lige prikken over i'et. Hvordan og hvorledes har du fået lavet din? Jeg er lidt lost omkring sådan noget :)

  God søndag!

  http://acherrygirlindeed.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hejsa :) Tusind tak - det er jeg virkelig glad for at du synes! Jeg har fået hjælp til at lave min header da jeg ikke har photoshop, men jeg tror måske at man kan lave noget lignende hos picasa. Hos fashionnursing.dk kan du i hendes seneste video høre lidt om, hvordan hun har lavet hendes header :) Er ked at, at jeg ikke kan give lidt bedre hjælp. Også rigtig god søndag til dig - og hvis du har lyst, må du meget gerne følge bloggen på bloglovin :) Xx Jo

   Delete
 5. Tak for dit svar - jeg prøver at pusle lidt med det :)

  Jeg har netop tilmeldt mig din blog på bloglovin - jeg ville være glad, hvis du også ville tilmelde dig min :)

  ReplyDelete