24 Mar 2012

ANOTHER WONDERFUL DAY

God eftermiddag piger! Det er virkelig SÅ skønt at foråret rigtigt er kommet og jeg nyder virkelig disse fine solrige dage og i går fredag var ingen undtagelse. Min kæreste inviterede på kaffe og gåtur langs vandet i solens skær, og det siger man jo ikke nej til ;)
Ellers havde jeg bare en stille aften med lækre rispandekager til aftensmad og kiks, ost og vin til dessert - super lækkert. Nåh ja og alt det nød jeg imens jeg så X-Factor... Jeg synes at det var den helt rigtige vinder - men måske I er nogle der synes noget andet?
Lige nu sidder jeg og planlægger lidt indlæg til jer, synes nemlig jeg er lidt bagud! I aften står den på grill og fest hos en af mine kærestes venner og mon ikke det ender med en bytur - men det er jeg nu også super tændt på, det er SÅ længe siden haha :)! Anyways, håber I nyder jeres lørdag.
Vi ses senere!

TRANSLATION:
I am just enjoying that spring is finally here - yesterday my boyfriend invited me for coffee and cookies in the sun - and a nice walk along the water, couldn't think of a better way to start the weekend! I have been out for a nice walk today as well and tonight it's this years first bbq at my boyfriends friends place and we are probably going out after that. Hope you are enjoying your Saturday? I am planning a few posts for you, but should probably start getting ready after that - need to figure out what I should wear. See you!

2 comments:

 1. perfect coat!

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) I really like it as well! Xx

   Delete