24 Feb 2012

TODAY TODAYTroede faktisk ikke at jeg ville nå at blogge i dag, men fordi jeg faktisk kom op i god tid i morges og næsten er færdig med at pakke mine ting, ja så blev der også tid til et lille indlæg :) Jeg går rundt i mine nye fine ballerinaer som jeg jo faktisk købte for længe siden, men jeg skal måske have dem på i weekenden til en særlig begivenhed, så jeg tænkte at gå dem lidt til nu, hvor jeg alligevel bare går rundt og nusser med at pakke og sådan - de er super fine og glæder mig til at bruge dem udenfor når foråret rigtig kommer, viste dem HER. I hvert fald ser jeg sådan her ud i dag - Nu vil jeg pakke resten af min kuffert og så tage ind på central stationen, i dag tager jeg toget, så jeg kan skrive opgave hele vejen, håber jeg får lavet noget :) Rigtig god weekend. Vi ses på den anden side :)

TRANSLATION:
I didn't think I would have time to blog today, but because I actually got up in time I am okay with time. I have to get back to packing, not quite finish yet.. This is how I look today - Now I need to go finish so I can head out and home to Denmark - I'm so excited! Have a wonderful weekend :)

8 comments:

 1. Lækkert outfit! Og hvor er dit hår flot :D

  ReplyDelete
 2. Super fint, elsker farven på din bluse. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak - Jeg kan også rigtig godt lide farven ;) Xx

   Delete
 3. Du er altid så fin. Den skjorte er rigtig god til dig og så synes jeg du skal lave en 'krølle-guide'! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) Hvor er du sød! Ja, det burde jeg jo faktisk gøre ;) Vil lige overveje, hvordan jeg kan gøre det, for har jo allerede lavet to indlæg med tips til at krølle håret. Men et indlæg hvor jeg viser, hvordan jeg laver dem med krøllejern, vil måske være på sin plads? :) Xx Jo

   Delete