27 Mar 2012

SHOULD OR NOT?God formiddag piger :) Jeg behøver jeres hjælp! I går på vej ud for at handle ind, prøvede jeg denne sko. Jeg er helt solgt, den sad bare så lækkert på foden. Meen.. jeg ved ikke helt, den kostede 1500 kr. og det er jo mange penge for en fattig studerende som mig, så jeg besluttede mig for, lige at tænke over det. Men vil gerne høre hvad I synes? Jeg har set på nettet at de også findes i sort, men seriøst ALLE mine sko er sorte og jeg synes det kunne være super fint med lidt farverige sneakers som jeg kan gå gode lange ture i. De skal ikke bruges til løb, men som sagt bare som en rigtig god gå-sko. Hvad synes I? Er den fin? Hvis I har link eller noget til nogle andre fine, så må I meget gerne tipse :) Jeg har nemlig ikke været rundt så mange steder og kigge.

TRANSLATION:
I fell in love with these sneakers yesterday and the felt SO SO comfortable and perfect on my feet! But, I don't know if I should just go ahead and buy them - it would be as a walking shoe, not for running. What do you guys think? Are the too bright or? I have so many black shoes, so I would love to have something like this. If you have seen any cool sneakers I would love some links :)

2 comments:

  1. Hej Jeg har lige købt PRÆCIS de samme sko bare i en lilla tone men til ca halv pris (650 kr.) fra Frederiksberg center. Det er ikke sikkert de har flere tilbage men kan være at der er alternativer der ville friste :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hold da op det var da godt nok et scoop :) Tror måske at det kan være en lidt ældre model, da denne kun kommer i grå, sort, blå og lyserød. Men jo, jeg bør lige kigge mig omkring inden jeg køber noget, der er sikkert nogle billigere alternativer på markedet, det er bare sådan, at når jeg først har set mig varm på noget, så er det svært at få det ud af hovedet, kender du det :)? Men tusind tak for tippet - jeg må rundt i Stockholm og se om jeg kan finde den model du snakker om eller et andet alternativ :) Xx Jo

      Delete