27 Feb 2012

ON THE TRAIN

Godaften Skønne I :) Jeg tænkte lige hurtigt at checke ind her og sige hej! Jeg er på vej mod Stockholm nu, er først fremme ved midnat og har været under vejs siden i eftermiddag, så er ved at være en smule træt. Det var meningen jeg skulle være flittig og lave min opgave færdig som skal afleveres onsdag morgen, men køresyge og EUROWOMAN er en klart bedre kombination :) Jeg giver den en skalle på biblioteket imorgen i stedet for og mon så ikke det er en eller form for opgave jeg får afleveret! Synes det er svært at lave noget halvt, men det har bare været vigtigere for mig, at være sammen med familien og veninderne i denne weekend og så må opgave halte lidt, mon ikke det går alligevel ;) Håber også at I har haft en skøn weekend? Jeg glæder mig til igen at blogge, har savnet det :) Nu vil jeg prøve at få en lille lur og læst lidt godt læsestof ;)
TRANSLATION:
I'm on my way back to Stockholm! I've had the best weekend home. Was suppose to write my essay on the train but this magazine seemed way more interesting ;) Hope you guys had an amazing weekend as well, what have you been up to? I won't be home till midnight so I think I'll take a little nap now :) I can't wait to be back on the blog, I honestly missed it this weekend!

2 comments:

  1. Det er sån et lækkert issue af eurowoman, de har lavet denne måde.
    Kan godt forstå det er mere fristende end afleveringer :)

    /Nana

    ReplyDelete
  2. Ja det må man sige, jeg er virkelig positivt overrasket over kvaliteten af bladet og jep, det blev det frem for opgave :) Xx

    ReplyDelete