2 Jan 2012

WHEN YOU ADD A PAIR OF HIGH BOOTS

Så har jeg endelig fået afleveret min eksamensopgave og det betyder, at jeg kan holde et par dages ferie - simpelthen SÅ skønt og faktisk lige hvad jeg trænger til. Jeg skal dog altid lige over det at have afleveret, da jeg altid blive så nervøs for, at min opgave ikke helt lever op til de krav der bliver stillet, men ind til videre, kan jeg overhovedet ikke klage over mine resultater på mit studie ved Stockholms Universitet, så mon ikke også, at det er gået godt denne gang også :). Om ikke andet, så er et af mine nytårsforsæt faktisk at være mindre perfektionistisk! Jeg har meget svært ved det, generelt er det sådan med det meste af det jeg gør, og jeg tror virkelig at det er sundt, at kunne lave ting til 80 procent nogle gange, altid er jo ikke 100 procent rigtigt og perfekt her i livet. Nå det var lige en lille smøre herfra. Har I nogle nytårsforsæt?
Egentligt var formålet med dette indlæg, at vise jer, hvordan et simpelt hverdags outfit bliver piftet op, når man lige tager sine høje støvler på, og add'er en fin halskæde. Jeg viste jer outfittet HER, men skulle noget om aftenen, og se lige en forskel det gjorde :) Hvad synes I?

TRANSLATION:
I finally handed in my last exam paper for this semester and I now have a few days of untill the spring semester starts. Feels great. I am always nervous when I hand in my papers though. Get scared that I didn't do a good enough job, but I promised myself, that I would practice not to asways be a 100 procent perfect. It is really hard though! Anyways, I wanted to show you guys how easy it is, to make an everyday outfit look a bit more festive. I show you THIS ourfit and here I just added a pair of high boots and a nexklace, what a difference hey? Should do that more often actually!10 comments:

 1. Lækkert og simpelt outfit! Du har helt ret i, at der ikke skal meget mere end et par lækre sko og nogle pæne smykker til et pifte et basislook op.

  Nytårsforsætter? Næh sådan nogle har jeg ikke i år og plejer egentlig heller ikke at have det. Jo, jeg vil gerne blive en bedre blogger og være endnu bedre til at kommentere på de indlæg jeg læser rundt omkring :)

  Godt nytår!

  ReplyDelete
 2. I love a good sweater. This outfit is simple and cute.

  PS. Don't miss my Michelle Chang jewelry giveaway :)

  http://brileeo.blogspot.com/2011/12/new-years-giveaway.html

  ReplyDelete
 3. @ Maria: Det lyder som et rigtig godt nytårsforsæt :)

  ReplyDelete
 4. @ Michelle: Thank you Michelle, I LOVE them too :)

  ReplyDelete
 5. @ Lara Rose: Thank you :)

  ReplyDelete
 6. @ Briannelee: Thank you - also for the tip ;)

  ReplyDelete
 7. Thank you - I love them too ;) They are actually the most comfortable high boots I've ever owned!

  ReplyDelete