1 Jan 2012

HAPPY NEW YEAR #2

Godt Nytår kære læsere - jeg er ked af, at jeg først får det sagt nu, men jeg lavede et indlæg i går fra min mobil, som åbenbart ikke blev udgivet. Øv øv.. Men bedre sent end aldrig. Jeg håber I havde en skøn aften i godt selskab? Jeg var sammen med min kærestes venner her i Stockholm (ja, er tilbage igen) og vi havde en rigtig hyggelig aften med god mad og massere af champagne (jeg havde også sneget lidt kransekage på bordet, det hører sig altså til, men det er ikke noget svenskerne ellers bruger.) 
Jeg har været forholdsvis tidligt oppe og har ryddet op i lejligheden, sådan at jeg kan skrive opgave hele dagen. Har lidt svært ved at koncentrere mig, hvis der roder omkring mig :) Kæresten ligger fortsat og sover så her er dejligt stille. I skal forhåbentligt bare slappe af i dag og ligge på sofaen - håber jeg når det i aften. I må i hvert fald have en rigtig rigtig god 1. januar. 

I får lige et enkelt billede af aftenens outfit, vi var sent på den, så nåede desværre ikke rigtig at tage så mange billeder. Hvad havde I på?

TRANSLATION:
Happy New Year dear readers :) I planned a post for you last night, but somehow it didn't get published. Anyways, I hope you had a fantastic night with lots of fun. I spend the evening and night among my boyfriends friends and we had a lovely night with good food and lots of champagne. I'm up early today, I need to finish my exam paper for tomorrow - hopefully I will finish in time, to spend some time relaxing on the couch as well. Have a wonderful 1st of January!

Here is a picture of what I wore last night, we were running late, so I didn't get too many pictures. What were you wearing?

Last minute dress from H&M Trend
Don't mind the look on my face in any of the picture, don't know what happend ;)

4 comments:

 1. @ Fudjan: Tak for din søde besked :)

  ReplyDelete
 2. Super skøn blog :)
  måske ville du kigge forbi min blog?
  - http://wwwlifewithpassion-regitze.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. @ Regitze: Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre at du synes :) Du kan tro jeg kigger forbi din blog! Xx Jo

  ReplyDelete