4 Dec 2012

OPDATERING

Godaften søde I! Jeg skylder jer en opdatering. De sidste par dage har jeg haft bloggen på hylden, men den har fyldt mere i hovedet end nogensinde... Jeg savner at blogge og nu er jeg godt træt af, at det ikke kan lade sig gøre! Jeg er ikke så god til det dér med billedredigering, så de fleste af billederne på bloggen er egentligt ikke redigeret. Kan man lave det om nu så jeg får mere plads? Jeg har i panik her til aften siddet og slettet gamle indlæg - det har dog desværre ikke hjulpet! Jeg tænker på at skifte platform - i den forbindelse vil jeg meget gerne høre jeres råd/kommentarer eller anden vejledning. Tænker at hvis jeg skifter platform, så kan jeg i hvert fald dér starte med at mine billeder frem over bliver redigeret så de fylder mindre! Håber I holder ud derude - jeg glæder mig sådan til at finde en god løsning og komme i gang med at blogge igen.

TRANSLATION:
This is just a few words about my frustrations of not being able to blog! I am still trying to find a solution - I might have to switch platform - I miss blogging.. Hope you guys aren't getting tired of waiting for posts.. I will do my best to back as soon as possible.

6 comments:

 1. Jeg har en give-away igang på bloggen,
  hvor du kan vinde et super flot ur fra Dyrberg/Kern til værdi a' 1000,-
  Kig forbi og deltag hvis det lyder fristende?

  http://www.fashionbysterup.dk/category/give-away

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det lyder godt nok som en fin give-away :) Tak fordi du deler det, mon ikke det kan friste nogle af os :) Xx Jo

   Delete
 2. Det lyder helt vildt!
  Uploader du dine billeder i photobucket inden du uploader dem på bloggen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er også lidt overraskende for mig - men nej, jeg har ikke uploadet mine billeder i photobucket inden, men så har jeg da lært af det i hvert fald :( Er ved at prøve at sætte mig ind i det hele, men der er ikke meget tid til overs efter eksamenslæsningen... Er optimistisk - tror nok at jeg skal få det på plads! Xx

   Delete
 3. Ved ikke om du bruger mac, men ellers kan du inde i billedredigering og værktøjer justere størrelsen på billederne. Det er virkelig nemt. Jeg ændrer fx min skalering fra 5194 pixels til 800, og så passer de også perfekt i størrelsen til bloggen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har bare en helt almindelig lille pc. Tusind tak for dit råd Line - jeg har taget det til mig og er ved at finde ud af, hvordan jeg kan få lavet mine billeder om! Det kommer nok til at tage en del tid, som jeg desværre ikke har lige nu, men jeg er fuld af håb :) Takker igen for hjælpen! Xx Jo

   Delete