25 Mar 2012

PINK SOCKS

I går var jeg som som sagt ude at nyde det gode vejr - tog lige en lækker kop te med i hånden. Elsker virkelig at bo i byen og når man træder ud på gaden, så er der bare menneskeliv og massere af caféer med udeservering - Stockholm er simpelthen den mest perfekte by om foråret og sommeren, jeg vil anbefale alle der endnu ikke har været her og besøge byen :) Det er den bedste beslutning jeg har taget, at flytte hertil!
Som overskriften antyder så havde jeg lyserøde sokker i skoene, synes faktisk det er super fint, nu mangler jeg bare de bare ben og små sko, tror det kommer til at se endnu finere ud :)

TRANSLATION:
I went for a walk in my neighbourhood here in sunny Stockholm yesterday - I love living in the city, the life here in Vasastan is perfect :) As the title indicate I was wearing pink socks, like the detail but think it will look even better in small shoes and bare legs..

6 comments:

 1. Jeg synes, det er så fin en detalje med farvede strømper eller glimmerstrømper i skoene.
  Jeg kunne sindssygt godt tænke mig at komme til Stockholm. Jeg har aldrig været der, men min kæreste og jeg har snakket om at tage på weekend der, ligeså snart den lille er stor nok til at undvære os i en forlænget weekend (læs: snart!!!) :)

  /Stine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg giver dig helt ret :) Mht Stockholm, så er det en perfekt by til en forlænget weekend tur - og selv om jeg ikke selv har børn endnu, så vil jeg faktisk mene at det er en virkelig børne-venlig by - det vrimler med unge forældre og børn i hvert fald i vasastan hvor jeg bor, hvilket jeg synes er skønt! Håber i hvert fald at I får muligheden uanset :) Xx Jo

   Delete
 2. Super cool med de farvede sokker! Det skal du bare blive ved med at have ;)

  God dag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) Ja, det må blive gentaget en anden god gang også ;) Tak og også god dag til dig! Xx

   Delete
 3. I love the pink sock detail.

  http://jenalyenns.blogspot.ca/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) - it's a really easy way to twist your look at little bit :) Xx

   Delete