18 Oct 2012

H&M TREND UPDATE // OKTOBERSikke en underlig følelse at sidde tilbage med efter at have skimtet den sidste Trend updatering igennem fra H&M. Hmm.. det er første gang i meget lang tid, at jeg ikke vil styrte ned i butikken og købe hver en del. Underligt! Men - når det så er sagt, så synes jeg nu alligevel at disse to kjoler var okay fine, måske den med shine endda kunne være en nytårskjole? Hvad synes I? Se resten af tøjet HER. Måske I har en helt anden mening end mig? Det skal dog lige siges, at jeg er ret vild med både halskæden og tasken på billederne ovenfor, det er ingen hemmelighed! 

TRANSLATION:
I just browsed the Trend Update from H&M and for the first time in a LONG time I was a little dissapointed. I didn't love every single piece like I usually do. But oh well! These two dresses I did like though. The shining one could even work as a dress for new years eve? or what do you think? Check out the rest HERE. I do like the accessories in these pictures though!

4 comments:

 1. Jeg havde det på præcis samme måde, da jeg kiggede "kataloget" igennem i morges, og hver gang jeg skulle til at vende en side, tænkte jeg "Nu kommer det, det jeg ikke leve uden". Men nej - Der kom intet, ihvertfald intet der får mit hjerte til at banke og får mig til at overveje hvordan jeg skal fortælle min bankmand at jeg var nødt til at købe HELE kollektionen!
  Men hey - Så må vi finde noget andet at bruge pengene på ikke? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du har ret - pengene skal da bare gå til noget andet i stedet for ;) Xx

   Delete
 2. Jeg er faktisk helt enig med dig. Det fanger mig overhovedet ikke denne gang, men så sparer jeg jo bare de penge. Hehe.
  Jeg er dog ret vild med den øverste af de to kjoler :)

  /Stine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, man må jo se det positive i det ;)! Ja, den er rigtig fin den første kjole - funderer lidt på om man skal slå til! Xx

   Delete