19 Oct 2012

ITS FRIDAY


Det er fredag, men desværre ikke weekend for mig i denne omgang (før næste weekend)! Jeg skal sidde limet til skrivebordet og min computer hele weekenden, da jeg skriver eksamensopgave. Det går ikke just godt kan jeg sige, men et færdigt produkt det skal jeg have lavet og så må jeg se om det i det mindste ikke bare kan blive godkendt. Motivationen er virkelig ikke høj, men sådan er det.. I det mindste er det kærestens fødselsdag og det skal fejres senere på café med massere af kage og god kaffe, så der er lidt at se frem til :) Nu vil jeg klø på her på biblioteket - skal se om jeg kan få taget lidt outfit billeder med mobilen senere.. Kan I have en fantastisk fredag alle sammen!

TRANSLATION:
It's Friday and the weekend is just around the corner, but unfortunately I won't really have any weekend as I am writing an exam these days. I am working hard at the library just to have something to hand in, don't think I have ever been this stressed with an exam before, but hopefully I will have something to hand in after Monday and then I just pray that it will pass. Anyways, have a great weekend guys. I am celebrating my boyfriend a little later today it's his birthday, so at least there is something to look forward to :)

4 comments:

 1. Tillykke med hr. kæreste :)
  Jeg håber du kan koble af når I skal på cafetur! Kan det opmuntre dig når jeg siger at det blågrønne farve er SÅ flot til dig? :)

  God arbejdslyst!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det blir rart med lidt afkobling! Og tak for det søde kompliment :) Det hjælper da en del ;) hehe. Xx

   Delete
 2. Jeg skal også være bænket til skrivebordet og bøgerne hele weekenden, så du kan trøste dig med at du i det mindste ikke er den eneste ;)
  Og som Ida skriver, så er den grønne farve VIRKELIG god til dig!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja, jeg glemmer lidt at jeg ikke er den eneste der har det 'hårdt' haha :) og tak, sikke søde I er :) Skønt med komplimenter på sådan en dag - det hjælper helt sikkert :) Xx

   Delete