6 Aug 2012

FINALLY ITS MINEHej Piger! I går aftes tog jeg mig endelig sammen! Jeg klikkede den her taske hjem :) Jeg har kigget på Tote tasker i alle afskygninger det sidste års tid og da jeg fandt den her for et halvt års tid siden har jeg ikke rigtigt kunne finde andet som jeg har synes var ligeså fint. Men fordi modellen er ved at være lidt gammel nu, så er den ikke rigtig til at finde i butikkerne, så jeg har fundet den online. Det er bare sådan at selvom det er så smart med alt det netshopping, så må jeg indrømme at jeg bare mere er til at gå i butikkerne og købe mine ting. Jeg kan godt lide at føle materialet i hånden, se tingene på, så føler jeg mig af én eller anden grund lidt mere sikker i mit køb og så kan jeg bedre mærke og jeg skal købe eller ikke. Er der nogen af jer der har det på samme måde eller vil I hellere netshoppe? Nu er tasken endelig min, den hedder Denima Bag og er fra Selected Femme - de laver så mange fine og feminine ting som også tasken afspejler, synes jeg. Nu glæder jeg mig bare til jeg kan hente den på posthuset wee :)

TRANSLATION:
I finally ordered this tote bag from Selected Femme. It's called Denima Bag. I have been looking for a leather tote bag for more than a year but I haven't been able to find the perfect one untill I saw this one half a year ago. The only reason why I haven't bought it earlier is because I like to shop IRL - for some reason I'm not so hooked on the online shopping - I like to feel the material on the things I buy and I like to try things on before I decide. Any of you feel the same way or?? Now this bag is finally mine and I can't wait to receive it :)

6 comments:

 1. Den er rigtig fin, tillykke med den.
  Har det lidt som dig, men netshopper en del alligevel. Vill helst kunne se, prøve og mærke alt hvad jeg køber, men jeg er enormt kræsen, så har ofte svært ved at finde det jeg vil have i butikkerne, så er det nemmere at sidde foran computeren og have det store overblik :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik'! Tak :) Du kan have helt ret i, at det er en god måde at få overblik på. Men rart at vide, at jeg ikke er den eneste der allerbedst kan lide at købe i butikkerne :) Xx Jo

   Delete
 2. Den er virkelig flot:-) er også helt vild med den slags tasker

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jeg synes den er så fiin :)

   Delete
 3. Den er super smart, og sikkert rigtig praktisk, da der kan være en masse i den :)

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nemlig, jeg tror den bliver perfekt til alle bøgerne og min computer etc. Perfekt :) Xx Jo

   Delete