30 Jul 2012

SOME OF MY SUNDAY


Hej Bloggen! Som jeg skrev i går skulle jeg ud at spise frokost med min svigermor. Dog forbarmede vi os over et kæmpe stykke kage i stedet for - men det var virkelig også godt :) Vi nød til ved Fredhäll som ligger ca. 10 min. cykeltur fra hvor jeg bor inde i byen. Stockholm er fantastisk på den måde. Man har byen, men samtidig vandet og den smukke klippe natur SÅ tæt på. Jeg elsker det! Hun tog disse billeder og jeg synes de er så fine, at de fortjener lidt blog plads :) Jeg havde min gamle (meget gamle) jeans jakke på fra Tommy Jeans. Jeg købte den tilbage i 2001 da jeg besøgte min familie i San Diego og gud hvor er jeg glad for, at jeg har beholdt den. Den var et stort hit da jeg gik i gymnasiet og den har været et hit mange somre siden. Mine bukser Stine Goya for Weekday bukser, skjorten er fra H&M og min taske er en gammel genbrugssag.
Nu vil jeg prøve at få noget ud af min dag, så jeg føler jeg har været en smule produktiv - jeg opdatere med flere billeder fra Barcelona de kommende dage. I må have en skøn mandag!

TRANSLATION:
These pictures where taken yesterday when I spend some time with my boyfriends mother at a place called Fredhäll in Stockholm. We were suppose to eat lunch there, but instead we went for the pies ;) We couldn't help it and trust me, they were worth it :) She took these pictures of me and I thought the deserved a post. I was wearing my old old jeans jacket from Tommy Jeans - bought it back in 2001 when I visited my family in San Diego. I am so glad I saved it - it was a hit when I was in high school, but it sure is a hit this summer as well. My pants are Stine Goya by Weekday and my purse is an old secondhand. 


2 comments:

 1. Hvor er du bare pæn og naturlig. Kan godt lide dit tøj! Denim jakken passer super godt til dine busker. Følger dig lige på bloglovin :)

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sikke en sød besked :) Tak for de fine ord! Jeg er rigtig glad for, at du følger med via bloglovin - jeg elsker at få nye læsere :) Xx Jo

   Delete