30 Jul 2012

PALAU DE LA MÚSICA CATALANATop & Shorts // H&M Trend, Ballerinaes // Vagabond, Purse // Second Hand, Sunglasses // Prestige

Det var mit ønske at imens vi var i Barcelona at jeg ville se Palau de la Música Catalana. Det er dog sådan, at for at komme ind at se det smukke indre med bl.a. glasmalleriet i loftet, skal man booke billetter til enten en rundvisning eller en koncert. Fordi der var så mange andre ting vi også gerne ville se, så valgte vi denne oplevelse fra, men vi tog et smut forbi og bygningen var virkelig smuk udenpå også og så passede min fine lyserøde top så fint med mosaikken, så jeg blev nød til at få taget lidt billeder med den som baggrund :) Er det ikke fint?

TRANSLATION:
One of the seights that I wanted to see in Barcelona was Palau de la Música Catalana. But to see the beautiful inside you have to book ticket to one of the concert or a guided tour, so we skiped it this time, but we took a strole by the building and it was really nice. I thought the mosaic matched my top so very well so I had to take some outfit pictures :) Don't you think it's beautiful?

4 comments:

 1. Love your outfit dear, the top is gorgeous and i love the color!
  Kisses.

  http://blogdavicm.blogspot.com.br/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much :) I really like the top as well! Xx Jo

   Delete
 2. Love this outfit, and the mosaic matches your top indeed! Perfect pictures :-)

  X Saskia
  http://formerparades.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your nice comment. Ya I thought so too ;) Xx

   Delete