28 Jul 2012

BARCELONA #1


 

Shorts // H&M Conscious Collection, Ballerinaes // Vagabond, Sunglasses // prestige
Godaften skønne I! Jeg er alene hjemme da jeg har sendt kæresten afsted til Paris, så jeg ligger og nyder lidt alene tid på sofaen med OL i baggrunden. Jep jeg ser OL lørdag aften ;) Faktisk er der Mystic River nu her på svensk tv, men jeg ved ikke helt om jeg kan se den når jeg er alene. Jeg ELSKER den film, men den er så barsk, så måske jeg bare holder mig til OL. Som jeg skrev i går vil jeg dele lidt outfit billeder med jer fra Barcelona – eller måske det mere er billeder af forskellige sights med mig på ;) Det var super varmt dernede og når det er varmt så er jeg så enkelt klædt som muligt. Jeg kan ikke holde ud at have en masse smykker på når det er varmt, så som I nok vIl ligge mærke til er mine outfits holdt meget enkelt. Hvordan har I det med varmen og smykker og etc.? Kan I holde ud at have en masse på, eller er I også mest til et enkelt look? 

TRANSLATION: 
Good evening guys! My boyfriend is in Paris so I have the apartment to myself the next week.Right now I am enjoying some alone time on the couch blogging and watching the Olympics. As I told you in my previous post from yesterday I will be posting some pictures/outfit pictures from Barcelona over the next couple of days. I hope you will like them. You will probably notice that the outfits are very simple. When it's hot and sunny outside I just feel like wearing comfortable and simple outfits with very little accessories. Do you feel the same way, or?

2 comments:

  1. Jeg kan heller ikke holde ud at have en masse smykker på i varmen. Sidst jeg var i Spanien havde jeg taget en del forskellige smykker med, men jeg brugte dem stort set ikke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nej det er det. Jeg pakker også altid en masse fine med i tasken, men de bliver aldrig rigtig brugt! Men det er jo rart at have dem, bare for en sikkerheds skyld ;) Xx

      Delete