15 Mar 2012

SNAPSHOTS OF LIVING

 
Jeg er desværre ikke én af de smarte med instagram - men tro mig jeg drømmer om det og prøver også at arbejde på sagen :) I stedet har jeg et fint kamera på min HTC som hedder FxCamera og det tager altså også nogle okay billeder ;) I hvert fald anvender jeg det dagligt og ofte bliver det til billeder af mad og alle de lækre kager jeg spiser hehe! Men jeg er selv rigtig vild med de her indlæg når andre bloggere laver dem, så nu ville jeg også prøve at lave en lille collage af den seneste tids billeder fra mobilen. Håber I kan lide det og giv endelig feedback :) Jeg elsker jeres kommentarer!
Forresten billedet i højre øverste hjørne er af min hvide finger. Jep, jeg får nogle gange hvide fingre når det er meget koldt udenfor - måske det er fra al den boksning jeg engang dyrkede ;) Nogle af jer med samme syndrom? (Bare rolig - det er ikke noget farligt!)
Husker I forresten allesammen at følge med via Bloglovin?

TRANSLATION:
Unfortunately I don't have instragram on my phone (HTC) but I do have another cool camera called FxCamera that I use almost every day! I often capture all the food I eat and especially all the sweets :) I like when other bloggers do these post so I thought I would do one myself too. I hope you like it, I put some pictures together in a collage for you, from the latest little while. Let me know what you think or if you have any feedback :) - I love your comments! 
Are you following via Bloglovin?

6 comments:

 1. Jeg synes det er super godt, at du viser dine billeder sådan - ser rigtig godt ud! :-)

  /Maja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Maja :) Det er jeg rigtig glad for at du synes! Xx Jo

   Delete
 2. Mmmm... I love all your photos... and all the sweets :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) I am glad you like them, also all my sweets ;) Xx

   Delete
 3. jeg elsker stemningsbilleder, det rør virkelig noget i mig. :-) Instagram kan jeg heller ikke bruge da jeg også har en HTC, men jeg ser heller ingen grund til det da jeg så vidt muligt bare poster sådanne billeder fra hverdagen på min blog i stedet. :-)

  Jeg har en giveaway kørende på min blog p.t. i samarbejde med urkompagniet.dk - du kan bl.a. vinde det populære Casio Wega ur. Kig forbi hvis det frister :-)

  http://www.theclothingrail.dk/2012/03/giveaway-vind-et-ur-fra-urkompagniet.html

  / Vh. Signe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg elsker også stemningsbilleder, jeg synes de siger så meget om livets små øjeblikke og det elsker jeg :) Lyder godt min din give-away - kigger da lige fordi din blog :) Xx Jo

   Delete