17 Feb 2012

EGOBOOST


Godmorgen skønne I :) Så blev det endelig fredag og nej bare rolig, selv om det er fredag morgen så er billedet ikke taget lige nu :) Det er fra den anden dag, hvor jeg legede lidt rundt med de røde nuancer. Måske nogen af jer kan tænke, at billedet er lidt ego MEN jeg synes I anledningen af al den her kvindekropsdebat og kvinders tanker om sig selv generelt, at det er på sin plads at egobooste sig selv! I stedet for altid at gå rundt at være utilfreds og usikker og ikke mindst nedværdigende imod sig selv og andre kvinder, så er det nødvendigt at vi gør det modsatte. Jeg har en stor del af mit liv været meget utilfreds med mig selv og mit udseende (desværre) for ingen skal være utilfreds med sig selv! Det er simpelthen ikke det værd. Jeg er så meget gladere nu, hvor jeg har accepteret hvordan jeg ser ud - og det er den mest fantastiske følelse :) Jeg ved godt, at det kan være en lang og sej kamp at komme dertil for mange piger og kvinder, men det kan lade sig gøre :) Det er altså nødvendigt, at vi kan elske os selv, for at synes om andre, apropos hele denne kvindekropsdebat! Derfor piger, kig jer selv i spejlet og se hvor fantastiske netop I er - der findes ingen andre som jer! Ha´en rigtig god fredag :)

TRANSLATION:
A little egoboost for all you women out there this Friday morning! LOVE yourself, you are beautiful and unique, NOBODY is like you!

4 comments:

 1. Du ser fantastisk ud og ja, fuck janteloven altså! Man må altså gerne synes godt om sig selv ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det må man - synes man SKAL synes godt om sig selv! Det gør det også en hel del lettere at synes bedre om andre :) Xx

   Delete
 2. Replies
  1. Tak for det - og husk at sige det samme til dig selv ;) Xx Jo

   Delete