31 Jan 2012

SO COLD SO COLD
Hej Skønne I! Uhh hvor er det bare koldt i Stockholm i dag. Det er -11 grader! Det er vist det koldeste det har været imens jeg har boet her.. Jeg har simpelthen så meget tøj på mig, eller i hvert fald mange lag hehe. Heldigvis var jeg SÅ heldig at min kærestes mormor gav mig lange 'underbukser' i silke i fødselsdags gave og de redder mig seriøst på en dag som i dag - FANTASTISK er det. Jeg er ellers ikke helt vild med sådan at have flere lag på, synes det er generende og det bliver bare ubehageligt, men de her silke tights (som jeg hellere vil kalde dem) er så tynde og fine, at man nærmest ikke mærker at man har dem på, og som I kan se, så har jeg dem indenunder et par almindelige tights fra H&M..
Jeg sidder på min skoles bibliotek lige nu og skal skrive opgave hele dagen, i aften skal jeg til et møde og ved ikke helt hvor længe og sådan det tager, men i hvert fald hører I nok ikke mere fra mig i dag herinde. Skal dog nok svare på jeres kommentarer i løbet af dagen/aftenen. Det er lang tid siden at jeg har postet et outfit indlæg, så imorges nåede jeg lige at tage et par billeder, inden jeg tog afsted. Det skal lige siges, at jeg blev nød til at tage endnu en sweater på mig inden jeg gik :)

TRANSLATION:
Hey wonderful you! It is super super cold in Stockholm today, the coldest it has been since I moved here, so I am freezing!! But fortunately I got some lovely silk tights for my birthday and they are seriously saving me on a day like today :) So comfortable to wear and the easily fit underneath my other tights from H&M - Perfect! I am at School working on an essay I have to hand in soon, so I will be busy with that all day and tonight I have a meeting, so I don't think I'll post more today, but I'll try and answer your comments though. 
It's been a while since I posted an outfit, but today I had the time to capture my outfit before I left for school.. Here is what I am wearing today.. I did put another warm sweater on my though before I left :)

10 comments:

 1. I feel your pain - it's -22C here! Good thing I have stuff to write as well so I'm staying at home with a big cup of tea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow! Now I feel kinda dumb for complaining over -11 haha :) Stay warm, I'm on my 4th cup of Tea ;) Xx Jo

   Delete
 2. Uh, så vil jeg gerne være hvor du er :O)
  Det er sindsygt koldt i Dk pt. Jeg kunne bo i min skijakke, og burde stoppe med at cykle når det er frostgrader :O)

  Dejlig aften

  <3
  Pia Sabine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja jeg lever også i min tykke dynjakke i denne tid - det er fantastisk :) Cyklen er for laengst gemt vaek, den må komme frem igen til sommer :) Ja, har godt hoert at I også har det koldt derhjemme, det er desvaerre bare altid lidt koldere heroppe nord på ;) Dejlig aften til dig også. Xx Jo

   Delete
 3. Nøøøj en flot trøje!

  www.johannethorhauge.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Johanne! Det er faktisk en kjole, godt nok en lidt kort en af slagsen ;) Jeg har haft den rigtig længe, men er fortsat rigtig glad for den ;) Xx

   Delete
 4. Årh det giver mig nedern på når jeg læser andre danske blogs, og hører om hvor koldt det er hjemme!

  Michelle
  Aesthetics.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det kan jeg godt forstå at du synes, jeg tror der bliver virkelig koldt hjemme i Danmark i de kommende dage, så nyd varmen der hvor du er (går ud fra du er et varmt sted ;)) Xx Jo

   Delete
 5. Replies
  1. Thank you so much :) - I'm glad you like it! Xx

   Delete