15 Dec 2011

CURLS - HOW TO DO

Jeg har fået lidt forespørgsler i forhold til mit hår, hvordan jeg styler det og hvilke produkter jeg bruger. Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave to indlæg og prøve at beskrive det så godt som muligt. I er velkommen til at spørge, hvis der er noget jeg ikke har fået forklaret godt nok, eller noget I ikke forstår.
Først og fremmest, så er der to måder jeg laver krøller på i mit hår - 1. Jeg sætter mit hår op som vist I DETTE indlæg, enten om morgenen (hvis jeg bare er hjemme i løbet af dagen) eller, 2. Jeg krøller det med et krøllejern. Jeg lavet et seperat indlæg for dette!

Ad 1) Jeg vil henvise til DETTE indlæg, hvor jeg har linket til en video, hvor I kan se step-by-step, hvordan man gør. Her er før og efter billeder fra dagen i går, hvor jeg om morgenen satte mit hår op, og om aftenen havde lange, naturlige 'waves' i håret. Jeg synes det ser rigtig fint ud, og det bliver slet ikke får stylet at se på. I DETTE indlæg, har jeg ikke hevet i krøllerne, men jeg vil helt klart anbefales at hive i dem og evt. rede dem igennem med en afrokam med lange ben.
Inden jeg sætter håret op, som i videoen, bruger jeg Awapuhi Moisture Mist fra Paul Mitchell.

Her er lidt billeder fra processen og ikke mindst resultatet :)

TRANSLATION:
I have got some question on how I style my hair. I will try to explain the best way possible, but, otherwise feel free to ask me again. 
In THIS post I added a video, that will show you step-by-step how to do it. When I do mine, I use Awapuhi Moisture Mist from Paul Mitchell. 
Here are some pictures from when I did my hair yesterday. Sometimes I do it at night, and have the curls in the morning and sometimes I do it in the morning (if I don't have plans during the day) and then wear the curls at night. I really like the natural curly look it leaves :)


8 comments:

 1. Ahhh again how I wish I had long hair again!! It look super nice on you :)

  Have a nice day darling
  xxx

  ReplyDelete
 2. Thank you so much Laura. I love my long hair, but trust me there is also down sides with long hair. Sometimes I just want to cut all of it of haha. Love the hair you have and make the best out of it :)

  ReplyDelete
 3. tusind tak for indlægget ! og hvor er det smart, jeg skal helt klart prøve det iaften :-)
  du er utroligt køn, minder mig lidt om whitney port. love your blog!

  deniceamalieh.blogspot.com
  :

  ReplyDelete
 4. Tusind tak for dine søde ord Melissa, det var vel nok en dejlig besked :) Spændende, så må du jo lige fortælle hvordan krøllerne bliver :). Faktisk har jeg hørt det med Whitney Port før, det er lidt sjovt. Men jeg tager det som et kæmpe kompliment, jeg er nemlig stor fan af hende! Tak igen for dine søde ord og velbekomme med indlægget :)

  ReplyDelete
 5. du har da nok det skønneste hår i verden!! SÅ flot!!;-)


  love
  modepistol

  ReplyDelete
 6. @ Modepistol: Hehe, tak hvor er du sød :)

  ReplyDelete
 7. Hvor er du bare smuk. Med det smukkeste hår! Det er det jeg siger.. Du ligner Whitney ;)

  ReplyDelete
 8. @ Liv: Tak :) Du er jo masteren bag det ;) - Haha ja, du var den første der sagde det!

  ReplyDelete