16 Jan 2012

COPY CAT // TIBI HAIR

Allerede tilbage i september/oktover måned, hvor Elin Kling stylede Tibis show, blev plads forelsket i modellernes hårstyling til showet...Jeg lavede også et indlæg HER på bloggen. Jeg har siden da ledt i alle glitter butikker, h&m'er osv. for at finde sådan et hårspænde, men det har virket godt umuligt.. Lige indtil jeg i søndags var en tur rundt på Södermalm her i Stockholm og jeg gik et smut ind i Glitter på Götgatan, for dér fandt jeg endelig hårspændet :) Så nu kan jeg rigtig efterligne den fine fine frisure :) Hvad synes I? Er I også vild med denne hårstyling? Jeg synes den er perfekt, når man har langt hår og det i hverdagen ofte bliver lidt kedeligt.. Dette gør det jo lidt finere, og så er det jo super nemt også. Perfekt til den travle hverdag!

TRANSLATION:
Back in September/October when Elin Kling styled the Tibi show I fell in love with the models hairstyling. I did a post on it HERE also. I have since then been looking for a hairpiece similar, so I could copy cat it! I haven't been able to find it untill this Sunday. Happy me! I can't wait to rock this hair all spring/summer :) Do you guys like it?

Models hair

My hair

12 comments:

 1. Jeg synes det er en rigtig fin og anderledes måde at gøre det på istedet for en hestehale fx. eller i det hele taget bare at lade håret hænge løst under spændet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik'! Synes også at det er super super fint :)

   Delete
 2. Wow, love this.. I believe I also still have a hairclip like that!! :D

  XOXF. - www.myfashion-expression.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me too :) Nice - It took me a long time to find this one. Xx

   Delete
 3. Det ser virkelig flot ud :-)
  Meget afslappet, men samtidigt meget flot og enkelt.

  ReplyDelete
 4. Ja ik :) Det synes jeg nemlig også! En rigtig fin og enkel frisure som man nemt kan lave i hverdagen. Xx

  ReplyDelete
 5. Synes det er super cool måde at sætte håret på :-) Desuden rigtig fin blog du har :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja er det ikke?! :-) Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at du synes :) Xx Jo

   Delete