13 Dec 2011

AUSSIE FOR MY HAIR


Tænkte at jeg lige ville tippe jer om denne super kur fra AUSSIE. Den er så nem at bruge og den skal bare sidde i håret tre minutter. Jeg bruger den hver gang jeg vasker mit hår, i stedet for balsam. Har lige brugt min op.. så nu må jeg altså lige forbi et sted, hvor den kan købes med hjem igen. Den er jo uundværlig :) Nogen af jer der har prøvet andre af AUSSIE's produkter? Kan de anbefales?

TRANSLATION:
Everytime I wash my hair I use the this 3 minute miracle from AUSSIE! It is so good and so easy to use. I use it instead of conditioner and it leaves my hair so soft and smooth. Have any of you tried some of AUSSIE's other products? I would love to hear what you think.


6 comments:

 1. I use the 3 minutes conditioner too and I wouldnt change it for anything else!!!
  xxx

  ReplyDelete
 2. Tak for tippet! Den skal jeg prøve :)

  ReplyDelete
 3. @ Laura: I know the products are just so good :)

  ReplyDelete
 4. @ Juliane: Det var så lidt :) Tror du bliver rigtig glad for den, det er jeg i hvert fald, men mest fordi at den er så nem og kan anvendes imens man er i bad.

  ReplyDelete
 5. Jeg har brugt Aussie i et år nu, og jeg elsker det virkelig meget. Det gør så meget godt for håret. Jeg har snart også prøvet alle deres produkter, hvis duft jo er vidunderlig. Fuzzy linjen (med blå skrift), som jeg vist tror den hedder, er rigtig god til skandinavisk hår i den her kolde tid vi er i.

  ReplyDelete
 6. Hej Cecilie - Det lyder også som om, at du er rigtig glad for AUSSIEs produkter. Tak for tippet med Fuzzy linjen, det vil jeg helt sikkert overveje. Jeg har ret tykt hår af en skandinavier, men alligevel, kunne det jo være det var den serie man skulle prøve :)

  ReplyDelete