9 Aug 2011

9. AUGUST - I'M BACK


Hej Bloggen :) Så er jeg tilbage på bloggen. Hvordan har I det, derhjemme og i resten af verden? Her i Stockholm er tingene lige så stille ved at falde på plads for mig og i går var en fantastisk dag. Jeg skal nok komme ind på hvorfor senere! Men i hvert fald helt fantastisk.

Her til formiddag har jeg vaeret til jobsamtale. Jeg var til samtale samme sted i sidste uge og de ville rigtig gerne se mig igen til anden runde, så det var dejligt. Jeg tror det gik godt. Men vi må se :)
Det regner super meget udenfor nu og jeg blev drivvåd på vej til T-banen på vej hjem. (Jeg fik dog lov til at låne en paraply af hende der intervievede mig, hvilket var rigtig soedt af hende) nu her har jeg bare taenkt mig at tage lidt tid til at blogge og forberede nogle indlaeg til jer. Der er sket lidt og der har hele tiden vaeret ting der er kommet i vejen for at jeg kunne blogge. Men i går fik vi endelig installeret internet i lejligheden, så nu koerer det hele hehe :)

Jeg må  hellere komme videre i programmet for i dag, men I hoerer fra mig senere - Ha' en fantastisk dag alle sammen :)

(BTW - Jeg blogger fra min kaerestes computer, hvorfor nogle af de danske bogstaver ikke eksisterer, men taenker at det er okay, nu ved i hvert fald hvorfor ;) )

TRANSLATION:
Hey Guys. How are you?
I'm back on the blog. We finally got installed internet in the apartment and things are starting to fall into place here in Stockholm. Yesterday was a fantastic day, I'll tell you more about it later.
I have a lot of posts coming! I can't wait to share them with you. And remember to let me know if any of you have good ideas for the blog or if there's anything you wanna see/hear more about.

I went on a jobinterwiev today, I got called in for the second time - which I see as a plus (guess the wanted to know more :)) So cross your fingers!
Have a great day  - I'll see you guys later :)

2 comments:

 1. Lyder skønt! Håber du får jobbet! :)

  Og hvordan har jeg det? Jo, jeg er så klar til min ferie næste fredag, at al tålmodighed er væk. Så en smule hårdt vil jeg vove og påstå :P
  Men godt. Det danske sommervejr er nu heller ikke noget at prale af. Det er lidt kedeligt!

  ReplyDelete
 2. Tak :)
  Så må du have en rigtig god ferie når du når dertil og hold ud :) Det fortjener sig!

  ReplyDelete