26 Sep 2012

COPYCAT // LIGHT BLUE & BURGUNDY


Godmorgen skønne piger! Har I sovet godt? Jeg er endelig ved at komme mig igen efter weekendens influenza, men jeg har heller ikke rigtig haft andet valg, da jeg har en pakket uge med både forelæsninger, gruppearbejde og arbejde - så der er nok at se til :)
Jeg er rigtig glad for at følge med på den norske blogger Camilla Pihl's blog - hun er super sød og har virkelig en fed stil. Forleden lagde hun nogle billeder ud, hvor hun miksede en fin lyseblå sweater med mørke bordeaux negle og jeg var straks solgt! Sikke en fin combo - det skal jeg helt sikkert kopiere og hvordan vil jeg så gøre det - jo jeg tænker mig helt enkelt at mikse min fine angora sweater fra H&M Trend med min ynglings neglelak Rouge Noir fra Chanel som på collagen jeg har lavet ovenover. Er I også vild med dette farvemiks? Jeg tror i hvert fald personligt at det bliver en genganger hos mig over vinteren.

TRANSLATION:
Goodmorning beautiful girls! Hope you had a good sleep. I am finally recovering after a weekend in bed with the flu. I kind of had too as well because I have a fully packed week with school and work - so lots to do :)
I really enjoy to follow the norwegian blogger Camilla Pihl - she seems really sweet and she has such good style. The other day I stumbled upon her post wearing a light blue sweater mixed with a dark burgundy nailpolish - I LOVE the color combination and I want to rock it my self haha! I will do the copycat exactly as I have shown on the collage with my new light blue angora sweater from H&M Trend and my favorite nailpolish Rouge Noir from Chanel. What do you guys think? Do you like this colormix as well? I am sure it will be a save favorite for me this winter!

11 comments:

 1. Det ser godt ud!
  http://www.fashionwithaprize.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik' - jeg er i hvert fald solgt :) Xx

   Delete
 2. I would have never thought to put the two together, but they look lovely! I'll copy both of you :)

  mollywallaceblog.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I got so inspired as well and I really like the mix - I am glad that you like it as well :) Xx

   Delete
 3. Om vi er? JA! Jeg har aldrig set kombinationen før men det ser virkelig lækkert ud! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik'?! Det ser bare så lækkert ud sammen :) Xx

   Delete
 4. Uh, modigt og helt vildt lækkert! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er bare helt vildt lækkert ;)!!

   Delete
 5. Noo, hvor er det bare en lækker kombi. Kunne virkelig også klare at have den strik i min gaderobe. Æv at jeg ikke har en trendforhandler i nærheden :( Tak for inspirationen :)

  God weekend <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja den er bare super lækker den strik - den findes online på H&M's hjemmeside, hvis det kan friste ;) Jamen det var da så lidt, det er nok mere hende den fine Camilla vi skal takke for den inspiration, jeg deler bare videre :) Xx

   Delete
  2. .. og god weekend til dig også ;)

   Delete