18 Aug 2012

SPORT CRAVINGS FROM H&M

Sports BH (black & grey/silver) // 149 SEK, Sports T-shirt // 149 SEK, Sports Top // 99 SEK
Jeg kunne virkelig godt trænge til at at opgradere eller måske bare fornye min sportsgarderobe en smule. Jeg har erfaret igennem årene, at det faktisk gør en stor forskel for mig, hvilke materialer jeg har på kroppen når jeg dyrker motion. Ofte er det bare rigtig dyrt at købe sportstøj og derfor er det jo skønt når highstreet-kæderne nu er begyndt også at lave sports kollektioner. Der er jo ikke så meget fashion over disse toppe - men de er simple og det kan jeg godt lide. Jeg tror jeg skal have prøvet dem på, så jeg kan få en fornemmelse af materialet. Har nogen af jer prøvet H&M's sportskollektion, som alle disse toppe er fra? Hvad er jeres erfaring med sportstøj i det hele taget. Har materiale og kvalitet en betydning for jer når I dyrker motion?

TRANSLATION:
I could definitely upgrade my workout wardrobe a bit and these simple and colorful tops from H&M's sports collection are really nice. I have experienced that it really makes a difference for me what clothes I wear working out. Does any of you feel the same way? and have you guys tried H&M's new pieces from their sports collection?

2 comments:

  1. Synes helt sikkert at materiale, pasform osv har en betydning for mig når jeg sporter den. Jeg har selv et par h&m-toppe, og især dem i "rigtigt" sportsmateriale og ikke bare yagotoppe, fungerer fint. Og, så hjælper det altid lige lidt på træningslysten med noget nyt og farverigt synes jeg ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg har det på samme måde! Er også glad for de sportstoppe jeg allerede har fra H&M og det er skønt når de også kommer i de her fine farver - det giver jo lige lidt ekstra som du også selv skriver :)

      Delete