8 Aug 2012

HEALTHY MORNING & PW

My breakfast yesterday and today
Jeg startede dagen på den bedste måde i dag og det er mit mål at de fleste af ugens dage i fremtiden skal starte på den måde :) Nu skal I bare høre. I går aftes inden jeg gik i seng besluttede jeg mig for at lave et par simple ugemål (med inspiration fra diverse bloggere og andre kloge hoveder:)). Jeg ved med mig selv, at mine mål skal være stærkt realistiske samtidig med, at de jo også skal være et mål der skal opnås. Det kan være svært at finde en balance herimellem og jeg tror ofte at det er her det slår fejl for mig. Jeg sætter alt for store mål og så bliver det så umotiverende, at jeg slet ikke gider og stræbe efter dem overhovedet! Kender I det?
I hvert fald så skrev jeg et par gode mål ned i et word dokument og de er ikke mere rigide, end at der kan ændres i dem, hvis ikke de holder i længden, eller når hverdagen af én eller anden grund har sine udfordringer og man f.eks. skal flytte eller har en eksamen. Så er det okay at prioriteten flyttes til det istedet.
Mit første mål tog jeg hul på i dag, jeg har nemlig sat som mål at skulle Power Walke tre gange i ugen inden min morgenmad og jeg kan sige at morgenmaden smager så meget bedre efter en god rask gåtur :) Ikke mindst når den består af hjemmebag, smoothie og en god kop te. Jeg ved godt at når hverdagen begynder igen og jeg har travlt med studiet, så kommer det ikke til at være så fornem en morgenmad jeg får, men jeg er sikker på at min a-fil og musli kommer til at smage lige så godt :)
Har I også små mål I sætter for jer selv, eller virker sådanne mål ikke for jer? Hvad synes I generelt om ideen om at sætte små ugentlige mål? Hvis I har gode ideer til mål så er i også mere end velkommen til at dele dem, kunne være sjovt at høre lidt om jeres, hvis I har nogle.

TRANSLATION:
Last night before I went to bed I made a new weekly achievement list. I started with one of them this morning, which is to Power Walk tree times a week in the morning before I have my breakfast. It felt so good afterwards and I promise you, that the breakfast tastes so much better :) 
Do you have any lists of achievements that you set for yourself? Or does it not really work for you? I find it really important to set goals that are easy to balance in an everyday busy life and goals which at the same time also are realistic for me. To tell myself to go to the gym 3-4 times a week would not work at all for me and I know I wouldn't even try and achieve it. Therefore its much better for me to say one time a week. I have then experienced that I go and often also more than one time - Do you recognise this pattern, or is it just me?! :)

4 comments:

 1. Jo, hvor er du sej med power walk! Også her er vi faktisk ret ens, for jeg har haft som mål at gå en rask tur fire gange om ugen. Det gik død her i sommers, men jeg er så klar på at genoplive traditionen. Så vi skal da holde hinanden oppe på det :-)
  Jeg kører på fra i morgen, mandag, er du med?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihh hvor godt! Jamen så skal vi da bare tage vores sneakers på næste gang og så går vi en god PW sammen. Kan ikke imorgen, men når jeg er tilbage igen, så kör vi ;)! Xx

   Delete
 2. Jeg var ude i går og i dag. En halv time i (semi-)rask trav og så hjem til havregrød, ahh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor er du god! Keep going :) Xx

   Delete