17 Aug 2012

FIXING MY WARDROBESå er det weekend! Og ihh hvor skønt! Jeg har fået fikset resten af min garderobe her efter arbejde. Manglede nemlig lige 50 stk. bøjler til. Derfor gik jeg forbi renseriet efter arbejde og heldigvis havde de nok bøjler jeg kunne købe. Jeg har købt i to forskellige renserier, men de sidste bøjler jeg har fundet er lavet i en tykkere stål, så de er gode til de lidt tungere ting som store trøjer og små jakker. Det er skønt at alle bøjler på min garderobe stang nu er ens - lidt underligt, men det synes jeg bare er finest. Jeg har længe ville have fat i de her fine og enkle stålbøjler, men jeg har ikke fået taget mig sammen før nu. Nu glæder jeg mig til at få et større soveværelse, hvor tøjet rigtig kan få lov at fylde - det bliver virkelig skønt! Kan I have en rigtig god weekend.

TRANSLATION:
Finally it's weekend. I started fixing my wardrobe as soon as I got home after work. Stopped by the dry cleaners on my way home and bought the last 50 hangers I needed. I have been wanting to get these silver-dry-cleaning-hangers for so long and this week I finally decided to get them. I just had to get them from a few places since I had way more clothes than I expected. But now it's fixed and I love it!

4 comments:

 1. Jeg vil også gerne organisere det meste at mit tøj på bøjler, men skal nok starte med at få et større soveværelse ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kan jeg godt forstå, det føles bare så godt! Men ja, pladsen behøver man jo :) Xx

   Delete
 2. Er også gladest for renseribøjlerne, de fylder ikke så meget og er dejlig minimalistiske at se på...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er jo det :) Der bliver lige pludselig plads til meget mere på garderobestangen :) og ja så er de nemlig fine at se på også! Xx

   Delete