6 Jul 2012

WHEN AT THE COUNTRY..
Jeg er næsten lige kommet hjem fra arbejde.. og jeg er fuldstændig smadret! Min krop er vist gået på weekend og selvom jeg havde planlagt tur i motionscenter, så tror jeg det må vente til i morgen i stedet for.. Jeg tænker tilbage til vores tur til landet og hvor dejlig afslappende det var. Kunne godt hoppe i selv samme gevandter igen, nu hvor jeg alligevel har lagt mig tilrette på sofaen :) Derfor tænkte jeg lige at vise min countryside style haha - Kan love jer for at jeg var smart, eller?

TRANSLATION:
I just got home from work - I am super tired today and thinking of how much I relaxed on the country only two weeks ago :) Could easily put on the same outfit again now that I am just laying on the couch anyways haha! Do you like my super stylish country outfit? I seriously do!

4 comments:

 1. Helt sikkert et par fine sneakers du har fundet dig der :) Man skal også have lov til at være en smule country-smart engang imellem!

  www.itsmypassions.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dem er jeg helt vild glad for og de er så skønne at gå i. Ja det skal man nemlig, det er så dejligt at rart at være country-smart ;) Xx

   Delete
 2. Kender godt at man ikke orker så meget. Men dejligt at fitness centret altid er åbent :)
  Det er nogle dejlige omgivelser du har.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der udskyder fitness :) Men skønt at det er så fleksibelt, og jeg fik taget mig sammen imorges, så det var skønt :) Det er virkelig skønt i det svenske land. Xx

   Delete