17 Jul 2012

BYE BYE STOCKHOLM 

Hej piger og drenge? (hvis jeg også har mandlige læsere ;))! Der har været lidt stille her på bloggen de sidste par dage. Jeg har været syg og har det desværre stadig ikke helt godt. Jeg skriver mest af alt desværre, fordi jeg i nat (sammen med kæresten) rejser til Barcelona :) Men ihh det bliver godt at komme ned til varmen og alt det andet fantastiske Barcelona har at byde på. Det skal helt sikkert nok gøre mig rask - det er jeg sikker på. Men ja, lige nu er kufferten pakket og jeg ligger på sengen og vil prøve at få et par timers hvile, inden vi ved tre tiden i nat skal ud til lufthavnen.
Jeg tager ikke computeren med så I hører nok ikke så meget fra mig her på bloggen den næste uges tid. Men jeg er super aktiv på instagram (så hvis ellers der er massere af internet) så er jeg at finde der, mit brugernavn er yothorne og I er mere end velkommen til at følge med, det kunne være hyggeligt.
Jeg har lige valgt at poste lidt gamle billeder, mest af alt fordi jeg er meget bleg og træt lige nu, og der er ingen grund til at gøre jer i dårligt humør haha. Men ligeså meget fordi jeg glæder mig til at være ligeså levende og fuldt med energi som jeg var den her aften, hvor jeg tog disse billeder :) Kan I have en fantastisk god uge. Håber I nyder sommeren, hvor end I er og ikke lader jer gå for meget på af det ret så dårlige vejr (jep i dag har det haglet i Stockholm) så bliver det ligesom ikke værre!

TRANSLATION:
It's been a bit quiet here lately, but it's because I've been sick. Hopefully I will feel better soon. I think I will though because tonight my boyfriend and I are flying to Barcelona for a week vacation. I simply can't wait to explore the city. I have the feeling that I am going to LOVE it. The pictures are of course not from now but I used them because it motivates me to get well very soon so I can be just as energitic and fresh like this in Barcelona :) I'll see you in a week and in the mean time you can follow me on instagram: yothorne.

2 comments:

  1. Replies
    1. Tak :) Jeg fik det heldigvis godt igen og havde en fantastisk ferie :) Xx

      Delete