15 May 2012

THIS & THAT
Hej Piger! (og drenge)
Ihh så er der ved at være nedtælling til, at jeg er færdig med mine eksamener og hvor jeg altså glæder mig! Det kribler helt i fingrene på mig når jeg tænker på bloggen. Savner det! Men det har også været rart at tage en god lang pause, fokusere på mine studier og ikke mindst mine tanker om det hele. Jeg tror det bliver sådan, at jeg kommer til at blogge en smule mindre. Ikke sådan så lidt som det her været her på det sidste, men altså sådan så jeg bedre kan få det til at passe ind i skemaet og de andre ting og sager jeg foretager mig og som livet byder på :) Så altså ikke noget med tre-fire indlæg om dagen, men måske et enkelt. Jeg vil også hellere lave lidt færre indlæg og så have tid til at lave dem gode. Hvad synes I om det? Jeg håber jo selvfølgelig at I vil hænge ved :) Men I har været trofaste i denne tid og det vil jeg gerne takke jer for :) Det er skønt, at se, at det kun er minimalt med læsere der er faldet fra under min pause!

Jeg ved ikke om I alle sammen følger med inde på instagram - men jeg tænkte at jeg lige ville poste et par af mine billeder derfra, lidt som en lille summering af, hvad der er sket udenfor bloggen her under min pause :)

TRANSLATION:
Hi girls! (& boys) I am almost done with all my exam which means that I will be back blogging really soon. I have been doing some thought about blogging and my schedule. To make it all come together I wont be blogging several times a day but a bit less than that. I rather do that and then be dedicated to the posts that I have time to do. I really hope all of you will still be following. I am more than greatful for all of you who have sticked to the blog under my break. 
I thought I would share some pictures from instagram. Hope you like it :) 

2 comments: