24 May 2012

IN THE SUN

 Hej Piger! Som jeg skrev i går, så havde jeg lyst til is i solen, og så var det jo heldigt at kæresten bød ;) og ligeså heldigt at han også lige kunne tage lidt billeder. De er taget med hans telefon, men synes nu faktisk de er okay - så det kan godt gå an ;) Jeg må få mig en bedre telefon, så man nemmere kan tage finere billeder på farten uden at man altid skal have det store kamera over skulderen - specielt her i sommervarmen, tror jeg hurtigt det kan blive træls. Jeg har skjorte på fra H&M Conscious Collection - den er super fin og sommeragtig, så den skal nok blive flittigt brugt :) Ellers er der vist ikke så meget at sige om outfittet, sort, sort og lidt mere sort :) Jeg udfordrer mig selv i at blive bedre til det med farverne, men ét skridt af gangen ik og faktisk så er jeg bare til sort, og det er vel også helt okay :)

TRANSLATION:
I was crawing an icecream in the sun yesterday so I felt pretty lucky when my boyfriend invited me for one after work ;) and I made him take a few outfit pictures as well. It's pretty simple - I'm wearing my shirt from H&M Conscious Collection. The rest is old and black - I love black, so even though I try to wear colors, I always end up in something black :)

6 comments:

 1. Replies
  1. Thank you - I really like it too ;-) Xx

   Delete
 2. nice outfit..jeg har også været slem til at gå i sort ..men nu er jeg begyndt at bruge farve og jeg startede modigt med at bruge de farver jeg synes ikke klædte mig..det var svært men nu elsker jeg farver..:-) grunden til at jeg ikke brugte farver var fordi at da jeg var ynger ville jeg ikke have at folk troede at jeg kom fra Afrika. Jeg kommer fra Jamaica jo :-)men uanset hvad jeg har på ville folk altid tro at jeg kommer fra afrika på grund af min hudfarve:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) Hvor dejligt at høre, at du er blevet bedre til at bruge farver, jeg synes i hvert fald at det ser rigtig godt ud når andre bruger farver og det er modigt at du tog udfordringen op ;) Xx Jo

   Delete