11 Mar 2012

VICHY 3in1Det er ved at være et stykke tid siden at jeg har anbefalet et beauty produkt herinde, så nu da jeg næsten lige endnu engang har købt dette lækre renseprodukt fra Vichy, så tænkte jeg, at det var på sin plads, at anbefale det til jer :) Det er en super lækker 3 i 1 rensetonic, som man både kan bruge alene som skintonic, men også, hvis man er lidt doven, bruge som 3 i 1 (altså rens, tonic og øjenmake-up fjerner). Den er virkelig super lækker og nem at bruge. Jeg har brugt den i mange år og selvom jeg har testet andre i årenes løb, så vender jeg altid tilbage til denne her. Den koster ca. 120 kr. og kan købes på apoteket. Har nogle af jer testet Vichys produkter? Jeg er rigtig glad for dem, men nu hvor jeg er studerende, bruger jeg mest den lyserøde serie fra Derma, men denne tonic holder jeg stadig fast i :)

TRANSLATION:
It's been a while since I have showed you one of my beauty favorites, so I thought it was time now. I just bought this really good 3 in 1 skintonic from Vichy. I use it both as a skintonic with all my other products or alone as cleansing, tonic and eye make-up remover. It's perfect and I really love it :) Have any of you tested Vichys products? I am a big fan I must say!

6 comments:

 1. Super lækker blog :) Skal vi følges via Bloglovin'?

  Knus,
  Patrick Pankalla
  http://patrickpankalla.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Patrick :) Er glad for at høre at du synes om bloggen! Du må meget gerne følge med via bloglovin, det ville jeg blive rigtig glad for :) Jeg tager da helt sikkert lige et kig forbi din blog og ser på den :) Xx Jo

   Delete
 2. Det lyder interessant, den kunne jeg godt finde på at prøve. Tak for tippet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var så lidt :) Jeg vil helt klart anbefale den! Xx

   Delete
 3. I never try Vichy products, but I heard a lot of good things about it, maybe I should give it a try :)

  http://linastyle.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I only have really good things to say about Vichy :) Hope you like it, if you decide to try :) Xx Jo

   Delete