14 Mar 2012

I AM UP


Hey skønne I :) Uh ha, jeg er oppe af sengen, men har det virkelig ikke særlig godt, men jeg er tvunget til at tage til seminar på Uni. Vi har nogle obligatoriske seminarier i forbindelse med hver fag og de er altså obligatoriske - jeg kan godt blive hjemme, for man kan jo blive syg, som nu er tilfældet, men så skal man komplementere for at bestå faget og jeg kan overhovedet ikke overskue endnu en opgave nu, hvor jeg begynder nyt fag og det andet jeg også følger begynder at hobe sig voldsomt op, fordi jeg har forsømt det. Så ja, jeg er oppe og har prøvet at tvinge lidt make-up i hovedet og taget et bad - det har helt sikkert hjulpet, men snottet løber jo ud af mig haha - det er virkelig ikke til at være nogen steder :) Nå nok om alt mit brok - jeg glæder mig til at være 100 procent igen så jeg også kan levere noget ordentligt til jer :) Heldigvis er det sådan at to af mine skønne veninder hjemmefra kommer på besøg hele weekenden, det glæder jeg mig så sindsygt til, så dér kommer der da til at ske noget :) Nu håber jeg i passer på jer selv derude og klæder jeg ordentligt på, for det her vil jeg ikke ønske for nogen :) Håber I nyder jeres dag og at I kan væbne jer i tålmodighed til jeg er tilbage på bloggen igen?!
Det var virkelig svært at få et godt billede på webcam'et til jer - men ja, så afspejler det virkelig også virkeligheden hehe ;)

TRANSLATION:
I have forced myself out of bed - I'm still feeling really bad, but I have a lecture at the university that I have to attend in order to pass my course, so no excuse :( I am hoping that you are feeling way better and enjoying this beautiful weather - I can't wait - will do it this weekend when I get a speciel visit from home of my two wonderful girl friends :) Have a wonderful day!
Oh ya, the pic shows pretty well how I am doing, it was really hard to get a good one ;)

4 comments:

 1. Du ser så smuk og dejlig ud selvom du er syg søs.. du er altid smuk!! ;O)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, hvor er du sød søs :-) Xx

   Delete
 2. Super fin blog :) Tænkte om du ikke ville følges via bloglovin'? Smid en kommentar hvis du trykker follow og så gør jeg det samme :D

  Hugs,
  Patrick Pankalla
  http://patrickpankalla.dk/
  Btw, har en give away kørende på min blog, så kig forbi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Patrick :) Skal nok kigge forbi din blog også! Xx Jo

   Delete