5 Feb 2012

SHOTS FROM MY SATURDAY

Home cooked family dinner... Loved it :)
This is what I looked like!
The haircolor I have had for two months, now I finally used it..

Jeg har haft en skøn weekend i Danmark so fare, jeg nyder at være sammen med mine veninder og familien og bare at hygge og slappe af.. Jeg har ikke det helt vilde at blogge om og har i al hyggen glemt sådan rigtig at få taget nogle billeder (men det ser jeg nu som et tegn på, at jeg virkelig slapper af og bare er sammen med mine kære). Jeg har dig knipset lidt med mobilen og her er et lille udkast af min lørdag. Den stod på shopping med min mor, hyggelig frokost og kaffe på café, stor indkøb af slik og alkohol i føtex, hyggelig aften med min morfar og til allerslut fik jeg mig endelig taget sammen til at farve mit hår, det trængte sådan, bare til at blive frisket op og farven købte jeg tilbage inden jul, fordi jeg faktisk allerede den gang trængte, men nu blev det så endelig ;) Håber også I havde en god lørdag, nu er jeg på vej til København, hvor jeg skal fejre mine to skønne søstres fødselsdag hele dagen, inden jeg i aften igen drager mod Stockholm. HA' EN FANTASTISK SØNDAG SKØNNE I :)

TRANSLATION:
I have had an amazing weekend so far in Denmark and I am enjoying every second of the time I get to spend with my friends and family. So much that I haven't really taken any photos (but I do see that as a good sign!!) Here are a few shots that I took with my phone, it shows a bit of my Saturday.. Now I am on my way back to Copenhagen where I am spending the day celebrating my younger sisters birthday and then tonight I am heading back to Stockholm. HAVE A WONDERFUL SUNDAY WONDERFUL YOU :)

2 comments:

 1. Fyn er fin!
  Det ser dejligt ud! Hvordan blev farven?
  Glæder mig til at se dig i Stokkis!
  /Juliane
  www.julianeklim.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fyn er bare super super fin ;) Glæder mig også til at se dig i Stockholm :)!! Farven blev faktisk fin, skal nok få taget lidt billeder snarest.. Xx Jo

   Delete