9 Feb 2012

FROM THE WEBCAM
Hej Skønne I! Det bliver bare lige lidt webcam billeder i dag, er lidt stresset.. Jeg skal aflevere en lille opgave imorgen, det er bare det, at jeg ikke er startet og det ligner slet ikke mig... Så nu er jeg sådan RET stresset også fordi jeg har planer senere.. Nå men anyways.. Jeg håber at I nyder jeres torsdag og er begyndt at se frem til weekenden. Jeg glæder mig HELT vildt meget, denne her uge har været lidt underlig, mest fordi jeg fuldstændig har mistet motivationen for mit studie, så nu må jeg lige stramme mig an i dag og imorgen, slappe ordentligt af i weekenden og så lige huske mig selv på, hvorfor det er jeg er vendt tilbage til skolebænken og finde motivationen frem igen, tror nemlig stadig at den er der, den har bare gemt sig... Måske fordi det er så voldsomt koldt udenfor og man helst bare blive siddende indenfor, eller?? Hmm, er I også trætte af kulden og er den lige så umotiverende for jer, som den er for mig?? Nåh jeg må i gang med opgaven. Ha en super torsdag, så ses vi senere :)

TRANSLATION: 
Hey Wonderful You! Just a quick hi through the webcam.. I'm crazy busy with school work today. I have a small paper due for tomorrow but I haven't started yet and I have plans this afternoon, so I am beginning to feel the pressure... Hmm feeling so unmotivated these days.,. Maybe it's the cold weather.. Any of you feeling the same way, or is it just me? Anyways I should actually get started now. But have a great Thurday, I will see you later :)

4 comments:

 1. Hvor er du fin. Elsker dit hår :) Jeg er også træt af kulden efterhånden. Men så længe solen er her, klarer jeg mig nogenlunde igennem ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Og hvor er du sød, tak for dine søde besked :) Ja, det er rigtigt, solen giver liv, det er også nok mest de dage, hvor den heller ikke er fremme at det bliver lidt trist, koldt og demotiverende ;) Xx

   Delete
 2. Fed blog!! Tæl mig med som fast læser.

  Julie P.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Julie :) Sikke en skøn besked. Jeg er rigtig glad for, at du synes om bloggen og at du vil følge med som fast læser :) Super dejligt! Hvis du har lyst, må du også rigtig gerne følge med via bloglovin' :) Xx Jo

   Delete