10 Feb 2012

FRIDAY &.Jeg er ved at være færdig med min lille opgave, så tænkte at jeg lige ville tage en lille pause og sende jer en fredagshilsen imens :) Jeg tror, hvis jeg kan overskue at komme ud i kulden, at jeg vil bevæge mig ind i midtbyen (city) som det hedder i Stockholm. Det er lang tid siden jeg har kigget i butikkerne og jeg kan mærke at jeg higer efter at snuse til lidt nye varer :) Bare snuse selvfølgelig!
Jeg fik ikke taget noget outfit billede i går, så det bliver bare et enkelt 'portræt' - massere af krøller stod den på :) Må have mig et større krøllejern også, så jeg kan lave en masse forskellige waves i håret, ELSKER det! Er der nogle af jer, der kan anbefale et krøllejern og har i erfaring med de lidt større, holder krøllerne?

TRANSLATION:
I am almost done with my schoolpaper and I am thinking I will go to centrum of Stockholm later today. Just to look at the stores. It's been a while and I love just to look at the new collection and pieces :) I didn't take any outfit pictures yesterday, just a portrait.. Working the wawes in my hair these days and I love it :) I am thinking about getting a bigger curling iron, have any of you tried the bigger ones and does the curls last? Any recommandations for a specific iron?

2 comments:

  1. Mit GHD jern er rigtig godt til at lave krøller. Synes de bliver rigtig fine. Dine er virkelig flotte - det får mig til at savne langt hår :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tusind tak for tippet, jeg må ud at kigge efter, hvad der findes! Tak ;)! Jeg drømmer også nogen gange om kort hår :) Så jeg synes bare at det er sejt at man tør klippe sit hår!! Xx

      Delete