28 Jan 2012

H&M TREND
Picture source: hm.com
Jeg elsker de fine sager som H&M Trend laver og jeg synes helt klart også at man kan mærke en forskel i kvaliteten (tøjet forbliver pænt i rigtig lang tid), hvorfor jeg oftest ender med at købe netop de fine ting fra Trend linjen! Jeg så netop at der var kommet en update på Trend og ville lige vise jer disse fine looks, som jeg alle sammen gerne ville kopiere :) Fine skjortebluser, pastelfarver og pencilskirts - super feminint! Hvad synes I, er I også forelskede?

TRANSLATION:
I love these new looks and beautiful pieces from H&M Trend! Pastels, silk shirts and pencilshirts - So feminime! Am I the only one who's in love?

6 comments:

 1. elsker, elsker, elsker (!!!!) den første skjorte! :)

  eslublog.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ja den er bare SÅ fin :) Faktisk har jeg fået den i en fin lyseblå i dag - skal nok vise den en af dagene :) Xx

  ReplyDelete
 3. Jeg er ret så vils med skjorten på det første billed, men de korte modeller klæder mig desværre ikke så godt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja den er nemlig super fin :) Øv øv, ja sådan er det desværre nogle gange. Jeg synes dog at jeg har set noget der ligner i længere model rundt omkring i forskellige H&M'er, så måske du er heldig at finde én der passer til dig :) Xx Jo

   Delete
 4. Siger det samme som i andre, skjorten på første billede er simpelthen lækker! Har i et halvt år nu ledt efter den perfekte hvide skjorte, og den på billedet kunne være et rigtig godt bud! :-) Håber at jeg måske når at få købt den, inden den er udsolgt, hehe.

  kram
  / universbys.blogspot.com
  kig forbi, har lige nu en give away igang.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja den er super fin er den, jeg er SÅ glad for min selvom den jo er lyseblå, super fin :) Håber du når i H&M og får den købt :) Den vil du blive glad for ;) Xx Jo

   Delete