11 Dec 2011

MY SUNDAY NIGHT


Jeg kom hjem for et lille stykke tid siden. I aften har jeg været ude at spise Japansk Julebord (julefrokost, som vi danskere kalder det), men altså japanese style. Det var super lækkert og meget anderledes end al andet julemad, så en rigtig god måde at gøre det på. Jeg tænkte bare lige at jeg ville ønske jer en god søndag :) Jeg har taget lidt billeder af maden og mit outfit, det får I at se i de kommende dage. Nu må I have en rigtig god aften. Studierne kalder for mit vedkommende!

TRANSLATION:
Just wanted to wish you guys a good Sunday night. I have been out for a Japanese Christmas Dinner all day, it was so good. I'll show you some pictures of the food and my outfit on of these following days. Have a great Sunday night guys. I need to study now!

4 comments:

 1. hej:)
  Fed blog!
  Kig forbi
  www.the-swaggers.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hej :) og tusind tak :) - Det kan I tro, jeg kigger forbi jeres blog, det er altid hyggeligt at se noget nyt!

  ReplyDelete
 3. hej. elsker dit hår, hvad bruger du som styling til at få så flotte krøller?

  deniceamalieh.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Hej Melissa og tak :) - Det er faktisk lidt forskelligt hvad jeg bruger. Jeg tænkte at lave et indlæg om det evt.? Nogen gange anvender jeg krøllejerne og trækker krøller ud efter følgende og andre gange, sætter jeg det op på en speciel måde, så det får flotte naturlige krøller efterfølgende.
  Håber det var en smule hjælp. Jeg får lavet indlægget snart :)

  ReplyDelete