8 Dec 2011

EARLY CHRISTMAS PRESENT

Min kæreste og jeg har netop købt hinandens julegave, nemlig koncertbilletter til Lauryn Hill. Hun kommer til Stockholm i januar. Det bliver bare alt for godt, og jeg er SÅ glad for, at vi fik billetter. Sad klar på minuttet og det ser ud som om, der bare få min efter var udsolgt. Så ihh, hvor jeg glæder mig til januar nu :)

TRANSLATION
My boyfriend and I just bought each other our chritsmas present this year - Concert tickets to Lauryn Hill when she plays in Stockholm this January - I'm SO excited and so happy we got the tickets, looks like they got sold out in just a few minutes.. Can't wait for January!4 comments:

 1. Så fed en gave :-) Hun er jo ret sej! Og meget 90er old-school! Minder fra barndommen ;)

  ReplyDelete
 2. Ja det ku' ikke blive bedre :) Hun er nemlig så sej, og jeg husker også tydeligt alle de gode fugees tider fra gamle dage ;)

  ReplyDelete
 3. Ej hvor fedt. Synes det er super fedt med oplevelsesgaver til hinanden. Jeg har bla. også købt billetter til Rasmus Walther koncert til min kæreste, da han elsker ham :)

  ReplyDelete
 4. Ja, det er nogle af de bedste gaver man kan få og ikke mindst give. Ej, det bliver han da bare rigtig glad for :) - Der er ikke noget bedre, end når man ved at man har ramt plet med en gave - God koncert :)

  ReplyDelete