11 May 2011

11. maj - Vancouver Style

I går eftermiddag/aftes var jeg sammen med min gode ven Jonas. Det var egentligt meningen at vi skulle gå en tur langs søerne, men vi endte med at gå rundt i kvarteret omkring blågardsplads i stedet og endte på en bænk i solen, hvor vi fik vendt arbejdslivet som socialrådgivere - og ovenpå sådan et surt opstød, blev vi simpelthen nød til at køre en aften A'la Vancouver Style, så vi kunne komme i top humør - Det må man sige vi gjorde :)
Først spiste vi lækker Tapas i indre by, hvorefter vi blev enige om, at en dessert et andet sted ville være lige i øjet, så vi tog på Dalle Valle, da de jo kører et fantastisk tilbud (lør-tirs) 50 % på menu kortet. Men da vi fik os sat, var vi alligevel lidt mere sultne, så vi kørte lige en omgang Tapas mere og så en kæmpe dessert efterfølgende. Jeg var SÅ prop mæt bagefter (ser dog også noget bleg ud på billedet)
Men det var fedt, det var så fedt!! Og det tog os tilbage til Vancouver, hvor vi levede det simple liv, med restaurant besøg nærmest dagligt og vores onsdage aftener med en masse Bellinis og Strawberry Cheesecake :))))) Det var simpelthen LIVET hehe!!

Last night my friend Jonas and I went out to eat. We ended up having Tapas at two different places and topped it up with a huge dessert at Dalle Valle downtown. True Vancouver Style :)

En kæmpe mæssig isdessert til kun 25 kr.

En prop mæt mig...

No comments:

Post a Comment