20 Aug 2013

CRUISING // MARSEILLE


Godmorgen Skønne I! Jeg sidder lige og nyder en stille morgenstund, inden jeg tager hul på dagens speciale skrivning. Jeg har en deadline i aften for dele af specialet, så der er en hel del at tage hul på. Planen er, at blive færdig, sådan at jeg kan nå at træne i aften :) Nu må vi se! 
Jeg kom på, at jeg slet ikke har fået vist billeder på bloggen fra dette års ferie. Tror i det hele taget ikke, at jeg har fortalt så meget. Men. Jeg tænkte, at jeg da vil prøve, at vise lidt billeder og fortælle lidt om ferien. I år var vi nemlig så heldige, at sammen med resten af min familie, at blive inviteret på Cruise i middelhavet af mine forældre. Jeg kan sige med det samme, at det var en fantastisk ferie oplevelse og det var så luksus. Der er ingen tvivl om, at vi skal på Cruise igen :). Vi sejlede fra Barcelona, så vi valgte også at være tre dage i Barcelona inden vi skulle sejle. Det var helt perfekt og en god måde at lade op til Cruisen på. Ruten med cruise skibet så således ud; Barcelona - Napoli, Civitavecchia (Rom), Livorno (fx Cinque Terre), Marseille, Palma de Mallorca og tilbage til Barcelona. Vi var i alt otte dage på båden. Så der var både tid til af gå i havn de forskellige steder og at nyde alle de mange muligheder båden bød på. Jeg fandt et par billeder fra Marseille, så det er dem I får se i denne omgang. Når jeg har været alle vores billeder igennem, kan jeg ligge et par til op. Marseille var en rigtig flot havneby og jeg er glad for, at vi tog et par timer fra båden til at slendre rundt i Marseilles gader. Har nogle af jer været der? 

Translation: Goodmorning! I realized that I haven't showed any pictures from our vacation this summer. We were so lucky to be invited on a Cruise with the rest of my family. It was amazing and it is definitely not the last time we go cruising :-) We went to the Mediterranean sea. Our route was; Barcelona, Napoli, Civitavecchia (Rom), Livorno (Cinque Terre), Marseille, Palma de Mallorca and back to Barcelona. We spend three days in Barcelona before we went on the cruise. Perfect way to kick off the vacation. Anyways I thought I would show some pictures, I'll start off with a few from Marseille.It was a beautiful city and I am glad we spend some time there. Hope you like them. Have any of you been to Marseille before?

2 comments:

 1. Uha, det lyder til, at have været en lækker ferie, og dejlige billeder :-)

  -Sandie
  www.blossom.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var virkelig en lækker ferie og tak for den søde kommentar :-) Xx

   Delete