27 Jun 2013

NUDE ON NUDE


God formiddag piger! Her er et par billeder af søndagens outfit. Jeg har matchet mine nude bukser fra Carin Wester med en fin tynd nude strik fra MTWTFSS Collection som jeg fandt på tilbud. Synes det fungerede godt sammen, specielt med lidt farve på læberne, så man ikke forsvinder i tøjet! Vi gik en lille tur langs vandet og nød en is - perfekt afslutning på en hyggelig midsommer weekend. Jeg har arbejdet meget den seneste tid og skal lige omstille hovedet til specialet igen. Men det skal nok blive godt, når jeg lige får hul på det, og finder ud af, hvor jeg skal starte. Måske jeg bare skulle komme i gang. I må have en skøn dag! 

Translation: A few pictures of my outfit on Sunday. Nude on Nude. Pants from Swedish Carin Wester matched with a thin knitted sweater from MTWTFSS Collection that I found on sale. I added some pink lips. Like the look! I am working on my thesis today, so I should probably get started. Have a great day girls!

4 comments:

 1. Jeg er vild med farvenerne og fittet! Det er sådan et dejligt look!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Det er dejligt at man kan have sådanne lyse farver på i denne tid :-)

   Delete
 2. Elsker de lyse nuancer - Og de bukser er bare så fantastiske!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja de lyse farver er skønne og jeg synes det fungere rigtig godt at mikse dem i samme tone. Jeg er virkelig også glad for bukserne, det var et kup! Xx

   Delete