24 Jun 2013

MIDSUMMER CELEBRATION


Åh, jeg havde bare den hyggeligste Midsommer i fredags. Vi tog på 'landet' som man siger i Sverige, hvor den ellers bare stod på hygge, god mad, sol og en dukkert i aftensolen (jeg nøjedes dog bare med at kigge på)! Ud over mine 500 myggestik, så var det en fantastisk dag. Jer der følger med på instagram har godt set mig med min fine blomsterkrans på hovedet, men jeg ved I er nogle som ikke har instagram og I skal altså ikke snydes :-) Så her, et styks glad pige med 'vild' blomsterkrans.
Det er dog ikke blevet til nogen St. Hans for mig i år, men med en så fin Midsommer så klager jeg ikke. Men det kan jo være at nogle af jer fik set fint bål i går og sendt heksen fint afsted?!

Translation: This Friday we celebrated Midsummer a bit outside of Stockholm on the country side. A perfect location near the water and lots of beautiful Swedish nature around us. It was a day full of good company, good food and lots of sun. Perfect if you ask me :-) Those of you who follow me on instagram have already seen this picture, but I think the rest of you should see it as well - one happy girl with my midsummer flower headpiece :-)

2 comments:

 1. Hvor er du køn!!
  Jeg havde en dejlig, men lidt kold (& fantastisk smuk!), midsommer!
  Ville dog gerne have været på Bakken til St. Hans og set deres fyrværkeri show - det plejer at være SÅ flot. Men det må blive et andet år :)

  eslublog.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sikke da en sød besked :-) Tak! Dejligt at du også havde en dejlig midsommer. Lyder hyggeligt med St. Hans på Bakken, det må blive næste år i stedet ;) Xx

   Delete